Monday, April 4, 2011

~Pasal Tanjung Piai~

Tetiba rasa cam bes je bila tgk status anak sedara aku kat FB yg katanya nak pi Tanjung Piai Resort. Kursus sekolah la agaknya.
So, tetiba mcm terasa 'eh, bes gak kan kalo ke sana'.
Ye lah, selama lama ini asik pikir nak ke utara, timur, selatan jarang2 dlm list lah. Paling kuat pun adalah kat Melaka.
Abg aku ada kat Pontian. Last aku pegi....err...oh, tak buleh nak igt. Masa aku kat UiTM ke atau pun lps SPM dulu. Kalo lps SPM ko tau berapa thn tu?? Lebih 10 thn oh. Gilers!
Jadi, cam nak kesana lah. Tp bila thn tah?
Konon nak plan ke Perhentian ngan adik2 aku ni masa cuti Labour Day pun macam tak jadi je. 3rat utk 1pax kalo amik pakej. Errr...kenot lah rasanya. Lagi plak aku ada 'baby' baru je. Baru je amik last 2 day. Wohooo.. dah..dah..takde duit dah. Simpan je lah nak gi bercuti bln Oktober sok (Insyallah).

Tp musim2 tsunami ni cam tak berani plak nak dok tepi pantai kan.
Kalo cenggitu, ayuh layan gambau je lah.
Gmbr suma dari google.
Insyaallah.... jika diizinkan smpai lah ke sini.

3 comments:

aNgeL eYeZ said...

sungguh menariks,uhuk!

PUANSTOBERI said...

AE :
Bukankah ini berada di Johor. Anda kan org sana?? tehehehe :D

ChentaHati said...

ai verangan dah lama nak ke sini nokkkkssss... memanjang enKande slash cdgan or tetiba jek ada cdgan lain. saja2 nak bookmark jejak kat kwsan paling hujung kat asia ni...