Wednesday, April 6, 2011

~Pasal Jawab Survey~

Korang da jawab dak survey ni??
Ke aku je terlewat nak jawab??
Sonok jugak jawab apa syampoo kita pakai, apa prefered car brand.
Tehehehe.


Mungkin da lebih 1k pun org jawab. Tp takpe la.. sesuka ajer :D

4 comments:

SyaNa said...

aku xjawab pun
slow nau pc ni pun

cikbedahlaser said...

x la.. guna jari aja.. lalalalalala ehh wujud lg ke rejoice tu?

zahidah dihaz said...

saya dah jawab jugak semalam...hehehe


New Entry: <a href='http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2011/04/dilema-nak-teruskan-atau-tidak.html>Dilema | Nak teruskan atau tidak?</a>

PUANSTOBERI said...

Syana :
aku guna PC opis, jd sonok le nak jawab. teheheh

CBL :
Takde dah ke rejoice??? ada leww..

Zahidah :
Gud..gud.. :)