Tuesday, April 26, 2011

~Pasal Sundae Mango Peach~

(u.p : Pn Eka yg berada di Bintulu, sila jgn baca berkenaan perkara ini yea)

Owh. I'm lovin it for this one

Aku baru je first trial makan mendalah ni pas balik KPJ Tawakal last Friday.
Selamba je buleh makan sundae. Tehehehe.
Sedap oh.
Aku mmg sker menda2 berperasa mango.
Dan aku juga sker menda2 berperasa peach.
Dan gabungan ini mmg la menjadikan I'm loving it.

Dah. Tu je utk pagi ni. Selamat bekerja suma. hik hik.

p/s : nati ada promo can glass coca cola plak. harus la kena ada ne. saja nk wat collection. bermula 28 April 2011. Link :
http://www.mcdonalds.com.my/highlights/cokeglasspromo.asp

5 comments:

ejaMaria said...

huh... sabo je...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

mmg sedapppppp....

PUANSTOBERI said...

Maria :
Apa lagi, ayuh, dptkan di Mc D berhampiran. :)

Kina :
Dap..dap..dap kan?? :D

zahidah dihaz said...

saya pun minat jugak yang manggo2 ni...tapi tak pernah rasa lagi mcd punya....



New Entry: Start your day with

eda_ej said...

sedap ke?? nak try gak la.. hehehhe.. bape ke rege mende alah tu??