Saturday, April 2, 2011

~Pasal Dah Weekend~

Oh. Slamat ari Sabtu suma.
Nak update entry. Tp mcm beku lak otak ni. Tatau nak citer pasal apa.
Mungkin nak update kat blog My TTC Journal pulak kot (itu juga hint pada mereka yg carik blog lagi satu ku itu. Hihi).

Ari ni menu adalah laksa. Dari last week lidah ini teringin laksa, tp tatau nak beli kat mana yg sedap. Mean, nak gerai yg ada jual laksa. Nak makan kat situ. Salu beli kat pasar malam je. Tak taste lah makan kat umah. Kalo kat umah baik buat sendiri. So, itu yg gigih gi paso seawal jam 7.30pagi. Oh. Sapa tau kat mana ada gerai laksa yg bes area KL ni sila gitau saya yer. Susah tul kalo mengidam sok. Eh...???

Dah siap pun masak. Laksa kan sap sap sui sajork. Blend blend, campurkan segala. Udah beres. Tunggu utk di ngap je. My dear gi servis keto. Jap gi beliau balik baru kita makan. Itu hidangan lunch reni lah.
Then ptg mau pegi MV kut. Thanks to Che Pidah yg gitau bahawa ada Nikon Fair kat sana. Kut dpt souvenir lebih Kekda takkan lupakan mu Che Pidah. Ngeeeee....

Jadi, selamat berhari minggu semua. Nikmati lah hari minggu ini dengan penuh bermakna sbb kalo nak tggu ari minggu berikutnya adalah tahap berchenta... brrrrrr.....
Kredit : Here

1 comment:

AiTotYati said...

kekda, minta sikit!!!

selamat berhujung minggu!!