Monday, April 18, 2011

~Pasal Isnin Yang Tak Blues~

Morning olss...
Selamat ari Monday Blues.
Asal Monday je sure nak Blues kan?
Tkpe la.

Ari ni sana sini kat opis memperkatakan perihal salah seorang staff yg baru kehilangan anak kembar sejurus dilahirkan ari Sabtu lepas.
Bila kita pikir dugaan kita ni berat, pikirkan ada lagi org yg diuji lebih berat.
Bila kita pikir kenapa kita asik di duga, pikirkan itu lah tandanya Allah ingatkan kita.
Bila kita pikir 'sakit' akibat di duga, pikirkan pasti ada hikmah di sebaliknya.

Esuk outstation ke JB. Suppose gi last week, tp ditangguh atas sebab2 tertentu.
Mujur gak ada menda yg aku buat pada date aku sepatutnya pegi tu kan.

Jadi, Khamis baru masuk opis semula. Insyaallah.
Jumaat ada hal lagi.
Moga semua berjalan lancar.
Aminnnn...

3 comments:

shark said...

bestnyer outstation..
JB lak tue..
mmg jeles:)

zahidah dihaz said...

bila nak outstation sarawak pulak kak? hehehe


New Entry: SHOPHOUSES + STADIUM + PREDUENTIAL = PENING

PUANSTOBERI said...

shark :
Hik hik..outstation keroje incik shark..idak la bes nau..tp oke la..dari terperap kat opis kan. huks..

zahidah :
sabo..sabo..b4 puasa akan ke Sarawak. Eh. Tp bkn akak kut, anak buah akak je pegi kut.