Monday, June 7, 2010

~Jangan Lupa~

Lirik!!

Bes tul yg smlm tu.
Yaya ke apa ke tah nama dia.
Next week smbg utk RM100k.
Pulak tu talian hayat ada 2 lagik.
Ni baru tau taktik.
Tk mcm setgh org. Baru start satu lagu udah guna semua talian hayat.

Salute tul bila dia buleh langsaikan lagu sri mersing versi Tok Ti tu.
12 tapak tu.
Pehtu confident je ckp "saya yakin Abg Aznil..saya kunci lirik ini"
Perghh..

Cayalah!! Mungkinkah dia bakal memecah rekod thn lps.

Fuiyoohhh!!!

p/s:: saja nak update. Padahal ada je nak citer menda lain. Hiksss...

2 comments:

Diarihatiku1976 said...

betul.. betulll.. tapi saya sedih ler... dia rupanya sakit kanser kan.. anak dia plak OKU.. memang rezeki anak dia betul

PUANSTOBERI said...

Tu arr pasal. Tp org kata niat kita baik kan..dapat la yg terbaik. Mcm last year tu..niat dia nak bawak mak ayah dia gi mekah..dpt jugak 100k. Moralnya jgn tamak.