Wednesday, June 9, 2010

~Papa John's~

Baru 1st time makan sini last week.
Sbb baru makan la nak citer walo org lain mungkin da berabad makan kat sini.

Tu pun ada loyer mao blanja. So, kasik pegi saja. Tu pun tatau dia nak bawak smpai kat situ. Punya dia secret kan. Smpai kat BTS baru dia gitau. Kata nak makan piza. Aku yg konon mcm handal area situ kata rasa mcm takde piza sini. Hehe. Ghupanya bukan nak makan piza hut. Haha.. tu arr pasal, bila piza ingat piza hut je. Tkde lain.

So..gi sini.
Wah..order piza sj. Kami makan Super Papa's. Nom nom nom
Tgk pasta pun mcm sedap tp sbb org nak berbelanja sila berhemah sket yer.

Tp mmg sedap lah. Cuma tgk gmbr ini. Takkan tak terliur.


Harga lebih sket dari pizza hut..tp sedapnya lebih dari pizza hut.
Kasik try lah.

Sila la masuk website dia http://www.papajohns.com.my/papajohns-menu-specialty.html
Pasti membuatkan anda..emmm...nak pizza..nak pizza..
Dia juga ada delivery dan caj dia RM2 skali penghantaran (murah dari Mekdi kan?) tp within area dia jelah. Cam opis aku ok la kut..sepelaung je dari BTS nun. Huhu.

Mebi esuk waktu nak lunch nak repeat ngan bebudak opis ni..sapa mao join?? jummm...

So...jum pizza...!!

4 comments:

oto said...

nom nom nom.. bestnye weh.. kt tpt aku yg indah permai ni takde lak papa john.. kalo roti john ada la weh.. huhu..

PUANSTOBERI said...

OTO :
so..apa lagi..kasik datang key ell. Aku blanja situ. Ada bran??? ekekekek :P

azeul said...

nak wehh...bila mao mkn lg ni....

PUANSTOBERI said...

Azuel;
Tggu gaji bln dpn la pulakk...