Tuesday, June 15, 2010

~Award utk Follower~

To all my beloved follower -
Thank you coz follow me.
Walau pun blog ini mmg tak glamer,
tp korang follow juga tanpa ada ayat 'i'll follow you, follow me back'.
Terima kasih juga kerana sudi follow dgn ikhlas sbb ada di antaranya saya tak kenal
dan mereka tidak meminta utk di kenali oleh saya.
Saya tgk ada juga blog2 yg umo nya sebaya dgn saya tapi ada beratus2 follower.
Tp saya tak kisah. Saya menulis bukan kerana nama [relevannya?].
Oklah..sekali lagi terima kasih korang. Saya sangat hargai korang.

Walo org lain dah ada ratus2, malahan ribu2 follower,
saya baru je 45org, saya tetap rasa terharu jugak lah.
Ada juga org sudi 'ikut' citer pehapa saya ni.
(juga utk SR yg setia..tenkiu juga..ai know u haa... termasuk la yg suka jadi talipon karat tu,
yg suka jaja2 citer dlm blog saya ni kat org lain tu, saya ucapkan terima kasih juga.
At least bagi kesempatan kat saya utk saya rasa 'glam'. muahahahah)
Eh. saya rasa nak berikan adiah misteri utk follower ke 50 lah. Ok..kita tggu siapa yg kena.

Utk korang yg dah sedia follow pun ada adiah la.
So, terima lah award tak seberapa dari puanstoberi nih.
Kalo kita jumpa bebtul nati, sila tuntut stoberi or cake stoberi or air stoberi pun buleh la.
Saya belanja ya. Hehe



Dan ini lah follower nyer hingga ke saat saya menulis entry ini.
Once again..T.E.R.I.M.A K.A.S.I.H
ryn
mia liana
Asma
budak merah jambu
Agrobio Solutions
LyNn HaMzAh
izza nimy
~pearl_pink~
fiverul
eyza
Anif®
kinakoyu@mama_adam09
ieda
thesweetlittlecat
ejamaria
curupieracutiez
Jawa a.k.a USERMODE
kk
eija (iniblogeija)
fYZa
ejaa
Bella
Okid
suffer8zine

acit
D'Rainbow Cookies
ida
INSPIRASI RAWATAN KOMPUTER
kekucingkatz
Irtiyah
PuRpLeLiCiOUs LoVe
atyn slumber !
razel azul
cikCha
kekucingkatz
AyangAizul
Nila Pendita
escadagurl21
mrskojiwami
azriani
Che Sue
zat yg arif
aNgeL pUTiH
itayanin

14 comments:

Irtiyah said...

salam

tq :)

ryn said...

aku dah dapat pun stoberi in advance ~ "stoberi cecah garam @ kg baru"
TQ

BHMB said...

tq2

Asma said...

mekasih2..wt susah2 je...=)

kekucingkatz said...

terima kasih lah sbb kasik aku award...hehehehe!! nnt ku tepek..

oto said...

ala reen.. mana stoberi yg bebetul pnye.. bleh aku buat cecah dgn cokolat... nom nom nom...

tq reen.. :)))

PUANSTOBERI said...

Cikgu Irtiyah :
Sesama. Sudi la kiranya amik award tu yer.

RYN :
Ada ker?? aku da ingat2 lupa. tp aku mmg sker stoberi cicah garam. Tskk.. *kecurrr* nom nom nom

ITA :
u're welkam. U're d 1st follow me. Tenkiu back.

PUANSTOBERI said...

ASMA :

Sesama..sila amik stoberi tak seberapa tu. Hehe.

ALANG :

Sesama. Khas utk korang..sila la tempek kalo sudi.

PUANSTOBERI said...

OTO :
sudah ku katakan sila tuntut yg betul punya kalo jumpa aku nati. Bukan sj cecah cekelat, cecah garam pun aku bagi. Huhu.

Sesama..sesama...sila tepek di blog okeh :)

azeul said...

hehehe..tenkiu tenkiu..emm..nak bekas cd stoberi bleh x?ahaha..

PUANSTOBERI said...

AZEUL :
no no no..tak buleh..tggu aku tukar tema lain, baru ku let go itu bekas. hahahaha

azeul said...

ahaha..maunye nak tukau....sundae stroberi mcd ok gak..hehe

ejaa said...

tq for da award kak reen,
really appreciate it :)

Mia Liana said...

wahhh... terima kasih ya. baru sempat jenguk entri ni...