Wednesday, June 16, 2010

~I'm Lovin It~

Beli Mc Value Lunch semata-mata nak gelas nih.
Hehe.
Last year pun aku da beli. Tp masa tu dapat kaler putih je.
So, nak kaler lain2 lagi.
Glass dia sama je macam yg last year tu.
Cuma ada tulis FIFA 2010 je. Ada yg tnya ni gelas kaca ke plastik. Ini gelas kaca yer. Berat jugak.


Nati nak beli kaler lain plak lah. Minggu ni kaler apa plak yer.. meh kita masuk web Mekdonel ini. Klik sini - Mekdonel . Minggu ini gelas kaler ijo..dun like green..so, nak tggu esuk (17hb) pepel karer... suker..sukerr...wiken ni buleh beli. Yey!!!

5 comments:

azeul said...

no wonderla retu bsungguh2 nak p bli..kaler pink rupenye..

ryn said...

aku pun dah grab ahad retu. Kaler ijo terang. Beli 2bijik kali ni. Cun
Yang thn lepas punya dah hancur berkecai.. *task*

PUANSTOBERI said...

AZUEL :
yesza...peh ni tggu purple n biru plak. Wakakak..matik la nak gelas je. Eh..ko beli buleh?? nati akak top up la rega glass n eswkrem dia. Buleh?? buleh la..buleh la.. (ko ckp buleh blah mmg aku sekeh ko)

RYN :
Ha..me dun like green so, nak beli minggu ni lah. Err..ko bagi ke echa ke jadi pecah berderai??

azeul said...

muakakaka..meh sekeh dulu..sendiri beli kendian...hehehe...eden xmo menjawab..wakakaka

ryn said...

aku sker sumer kaler kecuali PINK
**say BIG NO to pink**
aku la yang punya angkara, terlepas masa nak simpan kat rak