Tuesday, July 27, 2010

~Pasal Trip Itu~

Owh. Tgh menghitung hari ke trip itu.
Haha. Menyampah tak rasa sbb masih taknak gitau trip ke mana.
Padahal ada je ckp2 cara tak langsung.
Haha. Kan dalam prosedur ber fb yg kita tak buleh gitau kita nak kemana. Bahaya!
Haha. Rasa mcm nak sepak diri sendiri.
Tp teruja punya pasal. Nak jugak tepek pasal tempat penginapan yg diberitahu oleh agen.
Umm.. trip kami menggunakan agen direct di sana.


Bilik mcm ni pun da ok sangat.

Nom nom nom (ini adalah menunjukkan aku teruja. Patut digunakan hanya utk makanan. Tp aku da nom nom nom kan utk menunjukkan aku teruja. Haha)
Tp mmg tau bukan ini bilik yg ditempah utk kami.

Insyaallah kami akan berkampung di sini - Cemerlang

Eh. Kata tak buleh bagitau. Skang ni bukan saja bagitau nak kemana malah tpt penginapan pun da disiarkan. Isk. Isk. Isk....

2 comments:

Che Sue said...

uih..beratus ribu rupiah rega satu bilik..er tu convert RM brapa lak tu? ni hanimon ke rombongan che kiah ni weh?
esok2 sila blog dari mula sampai akhir, bley jadi bahan rujukan dikemudian hari ni..

PUANSTOBERI said...

CHE SUE : aku pun tatau la sue, brapa RM tah. Sbb ini da masuk dlm bajet trip - penginapan, makan dan pengangkutan yg berharga RM420 utk 3 ari 2 mlm.

Ini romb che kiah smbil meninggalkan suami memasing. keh keh keh. ada sorang je lelaki. ngehhh.

Sure aku blog kan. dun wori. nom nom nom