Monday, July 5, 2010

~Pasal Craving 4 keowtiow~

Apakah??
Padahal aku bukan penggemar k.tiow yg tegar.
Kalo dulu mmg tak pandang dan takkan sentuh k.tiow.
Skang mcm craving/kecur/tingin suma lah.
Tsskkk...

Last week aku gi JJ AU2 tu semata2 aku nak makan k.tiow yg aku sker tu.
Masa tu baru kul 9 la.
Then dia kata da abis.. waaa....sadis giler.
Seb bek tak ngidam. Kalo tak.....

Then nak carik kat mana lagi.
Org kata mali's sedap eh?
Then da ada ketiow Doli kan kat sini.
Kat mana tah. Damansara ke mana tah.
Jenuh plak nak carik.

So, malam ni nak gi Mali's tu sbb tau tpt dia kat ner.
Lps maghrib mau laju2 pegi. Jgn la takde lagi...
Tkde gmbr. Sbb tgk gmbr je mcm da kecur2. So, takmo tepek gmbr.

PnStoberi : jgn speku okehhh... mak bukan hamil. Just tekak ni mengada2.. ikut kan je lah. Lalalalalala...

7 comments:

ejaMaria said...

aku pun suke gak ngan kuew teow... hehehe... nak pulak goreng mmg basah punyer... best nyerrr

ryn said...

suker makan char kuew teow
[ni kali ke-1003 aku fail eja KT nih ]

LyNn HaMzAh said...

alahai...kesiannyer...nanti cari la yer...insyaallah ada rezeki tu...

PUANSTOBERI said...

Maria :
Aku sejak kawen baru 'reti' makan ketiaw. Perubahan hormon agaknya.

RYN :
ko pun sker eh. Aku ni mmg dikelilingi oleh rakan2 yg sker makan ketiaw (aku pun sama..ssh tul nak eja btul2..tgk aku da eja mcm ketiak. Haha)

LYNN :
Kat Johor ada tak CKT yg bes?? sana lagi bes kan tpt makan??

azeul said...

marilah makan char kuetiau kat desa pandan..kena oder 2 sebab tak cukup

PUANSTOBERI said...

AZUEL : ko tu kan suma tk cukup 1, muekekkekekk :P

azeul said...

betul...mmg xcukup..hehehe

btw: teringat kat kueteow kerang spesel @ bandar darulaman zaman skolah menengah dlu..tengah2 malam p beli...teramatlah sedap weiiii