Tuesday, July 13, 2010

~Pasal Paul The Octopus~


Ok. Bkn nak citer pasal Paul yg pandai meramal nih.
8 kali yer dia ramal betul masa WC retu.
Ummm...sekadar hiburan boleh la kan. Secara kebetulan si Paul ni dianugerahkan oleh Allah.
Kali ni citer 'Paul' yg diberi nama oleh my dear asben.
Masa tu aku tgh kemas2 beg nak pi outstesen esok.
My dear lak rajin membantu melipat segala baju.
Then tetiba dia kata,
"Tu Paul tu nak buh mana?"
Aku kata balik "Paul? Paul apa plak?"
"Tu........"

Hemmm..... my dear ni mmg la takde sgt sense of humor dia. Takde la pak lawak sgt. Tp dia sker buat lawak spontan yg aku pun tak sangka dia akan buat lawak camtu.

Nak tau apa yg 'Paul' dikatakannya tu..
Ok...






Scroll...










Scroll....








Sekeroll lagi...










Sekerol....









Lagi.......







Lagi......




Ha....ni dia "paul" yg diberi nama oleh laki aku.


Gambar hiasan dari http://flatsandfrappuccinos.wordpress.com/2009/03/
Tp mmg cemni la aku hang pun sebelum nak simpan masuk lemari.


Boleh plak dia terpikir camtu. Hai la hai suami..kelako juga engko yer.. tu yg buat ai lebiu very much nih. Haha. Oklah...sok nak outstesen.. dan esuk juga sempena genap perkahwinan kami yg ke setahun 7 bulan, ini la 1st time kiterang tak tido sekali. Huhu. Tsskk...boleh ke nih? Eleh.. rasa nak lempang diri sendiri je.. buleh?? Mengada lebih..org lain siap PJJ - Perkahwinan Jarak Jauh pun tak bising. Hana tu siap asbennya ke Lubnan lagik..rilek je. Hik hik hik

4 comments:

cikCha said...

~PAUL THE BRA~
1st,mula2 skali aku nak gelak lah!
wakakakak...kelakor la abe lan ni...auuww ;p

2nd,waaa rekod tuu slpas setaun 7bln baru merasa 'berjauhan' tido skali...
aku?baru2 kawin ritu dah merasa la 'berjauhan' skejap...masa tu ada kursus jelaa...=)

azeul said...

kekeke..paul oh paul..sian tersidai gitu je...kelakar kelakar..

eh,ape dah jadi dgn paul (nama sebenar) yang masuk berita tu?

Che Sue said...

kekeke! aku memula syak sotong betui je.. xtercapai akai lak aku nk pikir bra! walhal mg org panggil sotong kering pun bnda ni since kita kekecik kan.. adakah otak gua terlalu inesen skg?

PUANSTOBERI said...

CIKCHA :
1) aku pun tak sgka laki aku leh ber lawak gitu

2) Umm...tu la yg 1st time aku berjauhan. Huhu. Tp okeh je. Bes juga kengkadang berjauhan nih. Haha.

AZUEL :
Paul tersidai camtu dulu sblm masuk dlm lemari. hoho

CHE SUE :
mungkin iya juga da inesen. Aku pun tak pasan masa laki aku ckp tu. Ngehh