Tuesday, July 6, 2010

~Pasal Desktop PC~






Ada salah 1 gmbr ni aku da upload dlm fb. Nak wat profile FB. Tp kang..again akan mengundang kontrovesi. Again..nati aku akan me remove kan lagi org. So, better tak payah dulu. Susah..susah.. inilah pengorbanannya bila kita semakin ber teknologi nih. Nak buat sesuatu pun kena pikir byk kali walhal tu da hakmilik kita. Dan sukati kita la jugak nak letak gmbr apa. Tp being me yg org tu kata 'EMO', baik tak letak dulu.

So, aku da pilih byk gmbr cute2 baby dari google. Search je untuk desktop wallpaper. Akan kuar la makhluk2 comey nih.
If sebelum ni aku tak letak gmbr baby ni sbb workstation aku terbuka sket, skang aku tepek je. Sbb aku org da tak napak desktop PC aku. Aku da pindah tempat. See.. nak letak kat desktop pun kena pikir pasal org. Yelah..kang ada yg lalu or dtg tpt aku. Eh..peknen ke da letak gmbr baby. Kang aku hamuk2 lagi. Yelah..kata emo kan. (Bongok je kata org emo kan..da ko tanya bukan2 mao aku tak emo. Tnya bila nak anak la, rancang nak anak ke. Eii..tak buleh la. Makin igt makin geram)

Skang aku da tempek gmbr makhluk2 comei ni secara berganti2 kat desktop. Paling aku sker hok pakai snow cap tu. Tu baby ke snow tu - meminjam kata Faizullah. Petua utk diri sendiri, konon dgn melihat gmbr2 makhluk comei ni akan berjangkit la dpt baby cecepat. Oh.. tetiba aku rasa aku perlu berusaha. Skang ni suma aku tak buat. Makan ubat ke, gi treatment ke. Apasal eh?? Bukan bermakna taknak anak..tp..entah.. aku je yg tahu.

Oklah. Kalo taknak letak gmbr baby comei ni, kita letak la gmbr2 romantik camni. Huhu

P/S : suma aku gugel dgn menaip cute baby wallpaper

2 comments:

ryn said...

cute pic nih

PUANSTOBERI said...

mmg..cute giler... geram thp nak meleleh air liur