Thursday, November 22, 2012

Edisi Penimbang Merah Saya

Yang aku order masa dpt RM10 diskaun tu.
Dah dpt.
Mmg comey. MyDH kata cam ipad. Sbb bila tolakkan yg scale penunjuk (petak atas tu) dia cam kecik comey je.
Tp cam rosak. Takde bateri kot. Nati lah p tukar bateri. Retu dah timbang. Dah turun sket. 47kg. Nati turun kan smpai 45kg. Bawah lagi takmo la.. cukup2 la dulu, aku dah keding. Hihi.

9 comments:

C.I.N.T.A said...

comel sangat.. i suke merahhh! kek da mmg dah kecik comel..

::EIDA:: said...

47kg?? Ida nye berat time study dulu.... nakkkk berat tu balikkkkk............ ;p

Anum said...

wow rajin2

aNgeL pUTiH said...

akak, lemak tu transfer kat saya yek.. sy rela menerimanya.. hahaa

Chekgu Azrine said...

kecik je awak ek..hehe

Zana Adieyza said...

memang comel.. kekda, banyak eh dah turun berat? sila bagi tips.. hehehe.. zana ni makin berisi oooo.. adoiiiiii...

PUANSTOBERI said...

CINTA :
Merah is cinta. Hihi.

EIDA :
Akak masa study 37kg sajork.. :D

ANUM :
rajinnnn...

PUANSTOBERI said...

ANGEL :
Amik kat orang lain lah.. kang susah lak akak nak maintain lemak ni. hihi. kurus sgt mana buleh.. :P


AZRINE :
Kecik?? Kecik la kot. Ngee

PUANSTOBERI said...

ZANA :
Kurang makan nasi. Itu je tips dia :D