Tuesday, November 20, 2012

Edisi Pretty Hot

Yang dpt dari contest InTrend dulu. Lama dah simpan.
Skang baru nak pakai.
Mmg wangi. Tp aku kureng sket lah.

Mungkin sbb aku tak pretty. Dan juga tidak hot. Lalu tak suka. Haha.

Aku sker bau yg mild2 sket, tp tidaklah terlalu lembut sgt. Cam vanila tu aku tak sker pulak. Bau buah aku sker. Yg macam ala2 aktif la. Dan kalo rose (yg bukan tengit, tp mild) pun buleh consider. 

Aku mmg tak stick to 1 types, 1 brand. Skang ada 3 aku guna. Ikut mood nak pakai mana. Satu yg adiah beday myDH kasik tu ari - Bvglari. Then yg aku beli 2 tahun lps kat airport dulu. Haha. Giler lama tak terabis. Epal Nina Ricci. Ha tara bau2 itu la aku sker. Jimat duit dah takyah beli dah. Tapi rasa cam nak beli je lagi..bln 12 ni memacam perfume kuar skali ngan adiah sempena Christmas. Bes!

8 comments:

::EIDA:: said...

Ida pulak tak reti nak pakai perfume lain lain.. kalau itu satu ida pakai, memang itu aje lah.. hihihihi.... habis beli.. beli habis.. hihihi

Anum said...

wow mahal nie

Nory Zoulkefle said...

wowwiey...bestnyer dpt perfume...nory pakai perfume regeneric rm12 je beli kat Watson...hahaha

Chekgu Azrine said...

jrg beli perfume...

Zana Adieyza said...

kalau banyak duit, beli 7 botol yang berbeza bau.. setiap hari tukar bau perfume.. hehehe...

~yaya~ said...

Yup, kalau bau kuat sangat memang tak berapa suka. Mungkin sb ai pon tak hot dan pretty :p

PUANSTOBERI said...

EIDA :
Lambat sgt nunggu.. beli la yg lain. hihi

ANUM :
Mujo pree. kuikuikui

NORY :
Hihi. perfume cemgini makan tahun nak ngabisnya Nory..lelama akak bosan. Hihi

PUANSTOBERI said...

AZRINE :
Hihi.. jimat duit tu :)

ZANA :
Woho..pastu jenuh nak tggu dia abis.

YAYA :
Kuikui :D