Wednesday, November 21, 2012

KL - KK - KL - KT - KL

Mengantuk giler.
Smlm touch down dr KK jam 8.00pm.
Balik ngan bos. Sbb memula mmg MyDH nak amik, tp keta ofis kosong, so tumpang bos je lah. MyDH tunggu kat ofis. Tumpangkan skali ada staff dari ASWARA tp drop dia kat stesen LRT jer.


Then, hari ni mmg kecah hidup jap. Maklum lah. Berapa hari dah tak masuk ofis.

Sebu jap tgk try-in. Tp takde la byk menda sgt pun, tp tetap cam terkejar2. Nak makan pun gitu2 je.
Pulak tu waktu lunch lari jap balik umah KB. Owner datang. Cewah. Owner tu. Padahal akak ipar sendiri je. Dia dah renovate, then barang kiterang ada lagi dlm tu. By 1st Dec dah ada owner baru. Oh.. sebak jap. Haha. Dan dan... tp yer lah, tu tpt pertama yg duduk masa smpai KL nih. Mmg takde kemana lah. Situ lah. Pastu pindah jap. Tp kejap je. Tak berapa bulan balik semula ke situ. Dan diam tak diam, lebih 8 tahun menetap di situ, 4 tahun as single, 4 tahun as 'double', triple je tak sempat (^_^).

Esuk.
Penat kan??

Oleh kerana itu, demi kerja, aku terpaksa korbankan kelas mlm ni.

Tak larat. Ni rasa berjalan pun nak tutup mata je.
Smlm pun, smpai umah dah kul berapa. Walo touch down kul 8. Tunggu beg segala (beg aku plak yg paling last kuar, hampagas sgt), nak menyampai KL bagai, kul 10 lebih baru smpai umah. Kemas itu ini, kul 12 gak tido.

Pastu, utk pagi esuk, jam 6.00pg da gerak. Naik kenderaan ofis jugak. Tggu kat umah jer. Awal sgt.
Mmg aku taknak amik bermalam. Nati lagi penat. Ni biar penat sehari je.


Weekend, buat assignment jap. Dah janji grupmate.

Pastu nak amik barang2 yg kat umah KB tu. Melambak lagi. Nak humban je mana tak guna.

Dan tadi, bos gitau mungkin nama naik utk satu lagi course next week - weekend.
Gulp!
1hb dan 2hb tu aku ada kelas ganti - siap ada presentation okeh. Cenggana?
Kalo takde sgt, mmg kena lari jap la gi kelas, pastu masuk balik. Tu pun kalo tpt course tu mmg tak tukar la, kalo idak... tu nati kita pikir lah.
Wohooo.... mmg bukan senang weh. Kerja dan belajar.
Fuhh... *lap peluh merecik*

3 comments:

Chekgu Azrine said...

kesian awak..sure penat..semoga segalanya lancar utk awak ye..:-)

::EIDA:: said...

Merecik kene ida..... hihihihihi!! Go go kekda u can do it bebeh!!~~

PUANSTOBERI said...

AZRINE :
Thanks darl :)

EIDA :
Kuikuikui... ya..u can do it.. hihi :D