Wednesday, November 14, 2012

14.11 : 1 month 2 go

Iya lah... countdown to my wedding anniversary and oso 'age' anniversary.
Alahai. Baru je 4 tahun kan, bukan 14 tahun, mahupun 40 tahun. Tp sentiasa berdoa agar setiap tahun dpt di countdown, hinggalah ke akhir hayat.
Walo pun cuma baru 4 tahun, tp tak seme orang dapat enjoy d moment together-berdua sehingga 4 tahun camni.
Ada yg belum setahun pun dah bertiga, berempat.
Takpe, take it as a positive, ini adalah 'gift' dari Allah juga utk kami. Spent time together, utk lebih mengenali antara satu sama lain.

Tak boleh tulis pepanjang. Reserved utk bln depan. Insyallah...

Skang ni tgh prepare utk hari tersebut. Cewah!
Yamtuan dah approved utk overnite kat memana hotel. Yg dedekat je lah.
Tapi..cam buntu nak gi mana. Igt nak g Pullman Putrajaya je.
Yer, mmg sgt dkt. Tak kesah lah, kami pun pernah stay kat palm garden kat IOI tu. Haha. Cuti sekolah nokss... mana mungkin ada hotel yg kosong lagi kalo last minit nak booking.
Mmg tak buleh nak booking awal2. Tetiba ada kelas ganti ke hapa. Punah harapan.

Tp pikir2... kalo dinner je pun dah oke kan. Tk perlu overnite lah.
Yang ini cam bes.

Rasa mmg da jadi tradisi ni.
Anniversary kiterang gi makan2.
Masa 1st anniversary, sempoi - makan kat umah je. Aku masak (sebenar aku pun tak igt apa aku buat, tu la gunanya blog, tgk semula.. skali ada entry aku masak masa anniversary. Macam tak percaya pun ada 1st anniversary celebrate gitu. Muahaha)
Then 2nd anniversary makan kat Look Out Point, Ampang. Sebulan pastu kiterang ke Kundasang.
3rd anniversary - last year - makan kat Istana - yg jammed cam musibat tu. And 1 month after kiterang ke Langkawi tu.

Mmg buat camtu la. Sebulan pastu baru buleh gi jalan2. Tahun ni pun Insyaallah begitu. Tu yg duk sebuk gak nak carik tpt dinner ke apa. Udah la weekend aku serabut. Start dari last week, hingga lah time anniversary tu, mmg no weekend for me. Selain dari kelas ganti, nak settle kan assignment pun yer. Phew... 

Tu la tak buleh nak jejauh pun. Lagi pun kena gak simpan duit sbb bulan 1 tu, kalo jadi nak gi soping2 tu. Mmg nak pegi tu semata2 utk bersoping. Huhu.

So, kat mana lagi yg bes utk makan2 ni yer??

3 comments:

Chekgu Azrine said...

happy anniversary ye!!

Zana Adieyza said...

seronoknya kekda..plan utk anniversarry mmg best kan...

PUANSTOBERI said...

ChEkGU :
reserved utk sebulan lagi. hihiw.

ZAnA :
Hihi..kita pompuan ni mmg sker plan memacam. haha