Saturday, November 10, 2012

1 Malaysia Year End Sale

Iyaa..... ia sudah kembali......
Aku igt dia start bulan 10.
Rupa2 nya bulan 11 yer.
Siap da terbeli handbag tu ari.. 

Kena pikir nak beli apa ni yer...
Hurmmm.....

Ni untungnya kalo befday n anniversary masa akhir tahun... byk sale di sana sini. Untung pada orang yg nak membelinya lah kan. Aku pun tgh pikir2 nak beli apa utk myDH utk anniversary bln dpn ni.. tp rasa macam dah ada je.. tp ada sale gak ke mendalah tu... kalo hbag, baju bajan segala ada ler.. 

Apa pun, mari lah kita memeriahkan Y.E.S ni..
dari 10 November sehingga 1 Jan 2013.
Keterangan lanjut : tourism msia

8 comments:

Chekgu Azrine said...

sempat la saya terjah ek lps hbs pntg..

::EIDA:: said...

Oooohh YES ! ;p

ch@ said...

Wah sdh stat. Kita x merasala g shopping lg buat ms ni. Anak2 masih kecil ni mau bertempiaran bila g shopping. Huhuuu... Target nk g bercuti ja, tah bila.

Masya said...

yes... yes.. yess.. dah mule yer.... tak dapat becuti... dapat shopping pun okk hihihihihihi

PinkUmmi said...

dah start erk..nak join jugak..hehehe

Lynn Hamzah said...

bestnyer...nak gie beli barang baby dan wallet la kak...

PUANSTOBERI said...

AZRINE :
Sempattt...

EIDA :
YES..YEs.. hihik

CHA :
Tkpe.. bawa je mereka.. Anak bukan penghalang. Eceh..

PUANSTOBERI said...

MASYA :
Bonus da nak kuar ni.. apa lagi.. hihik

PINKUMMI :
Yer, mari join ramai2.

LYNN :
Yer, mari kita carik apa barang kita nak beli. hihi