Friday, March 19, 2010

~Seronok kan duk KL~

Haha. Tak memasal.
Tolak la pasal jem tu. Itu mmg takleh elak da kalo ko duk kat KL nih.
Tp kadang2 ada masa yg kita tak expect..ttiba tak jem. Smooth je. Tup2 5 minit da masuk lorong nak smpai umah. 10minit da buleh smpai sblm citer Na O Mei start [eh..aku tak sker pun tgk citer ni..saja tulis..tak bes ah cam Balqis dulu]
Bkn apa..bes kat KL ni ada memacam pameran.
Kalo sblm ni ada pameran kat opis aku iaitu Hari Kraf Kebangsaan tu. Lepas tu iaitu last week ada Matta Fair n Pameran Pengantin kat PWTC [sedey..tak dpt pegi..nak pi tp my dear bantai tido plak..tp takpe la..sbb ptg tu kan dia nak drive balik Raub. Tkpe nxt other time keh]
Lps tu minggu ni ada hot air balloon kat Putrajaya n Pesta Buku.
Yey!! ai loike..ai loike.

Esuk Insyallah nak pi Hot Air Balloon tu lah. Then Ahad Pesta Buku.
Syok ah...

Tu je nak citer..lagipun da kul 2.37pm baru gedek2 nak wat entry..td kemain lama rehat takmo buat. So...pendek je lah entry dia.

Nati kalo aku jd pi tpt2 tu..aku amik gmbr. Ajak adik dept IT aku tu skali. Leh dia bwk DSLR. Leh amik gmbo cecantik. Tu pun kalo dia pi lah..kalo tidak..guna che biru olimpes aku tu sudaaaa...

PnStoberi : tahniah utk kawan aku yg sudah 6 minggu tu. Moga2 pas ni berjangkit ke aku pula ya!

2 comments:

cikCha said...

ku akui dok KL mmg besh...huhuhu

p/s: TQ...moga2 bejangkit ke ko plak yerr...aminnn

PUANSTOBERI said...

hik..hik..
bes dan memenatkan...