Sunday, March 21, 2010

~Jalan2 carik Belon~


Belon yg tersenyum tu penah tgk kat TTwangsa retu.
Yang bawah tu-motip nak amik gmbr macam tahan nak terkucil tu? - tiada jawapan.

1. Gelapnya dunia [sila salahkan faizullah. Beliau yg amik gmbr ini]
2. Kekda : Nak call Ita jap.
Fara : cpt la Kekda..sakit bontot da duk atas rumput tajam nih
3. Kekda : Elo..elo..Ita kat mana nih?? Ha..da termasuk dlm belon??
4. Kekda : Owh..belon yg tgh terbang ado ekau la dlm tu. Ok. Ok.
Fara : Baik aku posing dulu.

Sgt suka gmbr ini. Ini yg aku syok pergi ramai2.
Sbb kalo dgn my dear mesti takde gmbr gini.

Gmbr gaya gini mesti takde kalo ngan my dear je.

Ramaiiii giileerrr umattt manusiaaa





20 Mac 2010.
Pesta Belon Panas Antarabangsa Putrajaya 2010
Turut serta Fara n Faizullah.
Orang adalah meramai giler. giler. giler.
Sebenarnya dari jauh tgk pun da ok. Lagi jauh lagi napak lawa la kan.
So, ini sebahagian gmbr. Ada lagi kat "adik nakal" aku tu [haha. Faizullah..ko jgn saman kak long tau..hik hik hik] - ok. suda update-suda di muat naikkan gmbr2 terpilih semasa di sana.
Ini adalah event yg aku rasa paling ramai manusia yg turut serta.

PnStoberi : Tidak utk tahun hadapan.Serik haihh!!

2 comments:

azeul said...

paling ramai??
try usya pwtc time pesta buku nak2 last2 day ni..org lg ramai,tp di tempat yg sempit gitu..haru....

PUANSTOBERI said...

err..tatau lak kak long..tk penah time nak last2 sbb slalu serbu time awal2. hehe.