Saturday, March 13, 2010

~Permata Yang Dinanti : Thanks Korang~

6 comments:

ejaa said...

hoo nak balik pahang jap g ek.
leklok.moga selamat perjalanan pergi dan pulang kak reen nti =).

pasal hal tu, bia kan je.
yang penting skang kak reen tau ape yang kak reen buat dan usahakan.
ok!!!!!
insyaallah ada rezeki permata yang dinanti tu =)

Che Sue said...

hihihi..sayang ko gak..
jangan lupa che sue sedia je kalo nk che sue makikan that mangkok..pass that baton!

Eryn said...

aku xsempat nak feedback post ko tu...
apapun, relax la reen... org boleh cakap apa jer tp hanya kiter yg tau apa yg sebenarnya terjadi.
adik aku pun still lg xdapat baby & kawen 31.05.2008....
jgn push diri sendiri, lantak la apa diorang nak ckp

PUANSTOBERI said...

EJA,
yahh..thanks ek..walo kita kenal di alam blog ni je..tp macam da kenal lama kan.. sayang ejaa. Huhu :))

CHE SUE,
okes..kalo tk berkesan che sue tolong anta black emel ke dia k. Bia dia terkejut dpt emel dr algeria. hahahaha

XYN,
tkpe..tkpe..aku tau suma shbt2 aku akan sentiasa menyokong aku. Aku tak push diri aku tp bila duduk dlm keadaan mcm ni emosi aku jd terganggu. Cewahhh!! haha

cikCha said...

i leb u t0o...;p

ieda said...

kak,apa yang Allah tentukan utk kita tu smuanya ada hikmahnya...pd org2 yg nk ngata sesedap mulut dia je tu kak anggap je org tu jeles dgn life kak...yg penting kak n asben kak ok.