Friday, March 19, 2010

~PnStoberi dan Entry Kata Kunci~

Penat seh godek2 entry yg da beratus2 nih.
Mujur juga kejadian ini berlaku masa entry masih dalam takat 200entry.
Kalo 500..seribu..haishh..

Annoying sungguh lah.

Tp terpaksa..kerana aku takmo apa jua luahan aku dlm ni da jadi tak tulin disebabkan menjaaga setengah pihak.

So, aku godek semula semua entry aku..dan aku da "kunci" kan entry yg berbau org sekeliling yg agak kurang memahami konsep blog..

Penat!! tp takpe..aku da belaja macamana nak buat entry ber kata kunci.

Nak kata kunci tu mintak la aku. Tentah aku sendiri pun da tak ingat. Hahahah.

PnStoberi : smpai bila la aku nak block blog nih..uhhh..sungguh tak suka apabila kebebasan peribadi sendiri disekat. Arghhhh!!!

3 comments:

cikCha said...

ooh boleh ek set kan entry yg ber password? huhuhu...aku x reti...

sesungguhnya kebebasan 'bersuara' aku juga telah terjejas dek krn seseorg (bekas kwn baik) yg masih tidak memahami diriku...lantas krn secebis salah fhm, dia 'membuat muka'...eeeeeeee =/

PUANSTOBERI said...

Buleh,,nati aku ajar ko eh. Aku da buat pun pada entry hot aku tu. Sila lah lihat

azeul said...

adehss..lupe la password tu..emm a,b,a,b,r1+r2,a,b,b,a,b kan? eh..tu cheatcode nak bg character kebal...muahahaha