Thursday, March 4, 2010

~PnStoberi dan birthday my dear~

Da masuk bln Mac baru nak citer.
Tk sempat ah. Sibuk ari kraf nih.
Lagipun tak celebrate bagai pun.

Cuma ada la adiah yg dibagi.
Dan.
Sedikit suprise yg dibuat. [rasa mcm dia da tau je masa tu. hehe].


Ini gmbr akak JJ tgh balut adiah my dear.
Ni aku beli waktu lunch ari Jumaat dgn adik clerk aku.
Laju2 pegi beli tnpa my dear.
Hehe. Tp rasa mcm my dear da tau masa tu.

Rasa2 apa aku bagi ek kat my dear.
Klu nya adalah kecik dan besar. Luar dan dalam.
Hehe.
Senang. Suh je org JJ tu balutkan.
Pehtu beli kad.
Godek2 gmbr aku dgn my dear. Print. Tempek je dlm kad tu.

Lepas tu genap je pukul 12 on 24 Feb wish hepi befday kat my dear.
Lepas tu esuknya pepagi konon nak pi letak adiah tu atas meja dia, call dulu my dear tnya kat mana, tup2 dia ada kat atas plak.
So, aku sumbat je dlm pigeon hole dept dia. Kang pandai la dia amik.
Kira suprise la sbb dia mcm terkejut bila bukak pigeon hole nak amik surat pagi tu.
Yeyyy!! berjaya. Ekekekekke (",)

So, itu jelah. Tkde candle lite diner ke apa ke kan.
Suma sibok dgn Hari Kraf which esuknya ari perasmian. Masa tu stay kat opis pun smpai kul 12 setgh malam.

PnStoberi : cepat tul masa berlalu, sudah suku thn berada di tahun 2010

9 comments:

ejaa said...

tahun depan kak reen buat suprise meletop punyaa ok!!
insyaallah:)

tp ok la kan, asal ingt yangg tersayang pun sbnrnye da cukup.hikhik.
mcmm ada pengalaman je ejaa ni.
HAHA.

kejap je da bulan 3 kan.huhuu

Jawa a.k.a USERMODE said...

that's so sweet of u. :) nape la takde orang nak wat camnih juge kat aku~!! waaaa... sedeynye menjadi aku...

"Bangun hey hey...marilah menari denganku~!!!" - Couple

PUANSTOBERI said...

EJAA,
nxt year kalo tak bertembung dgn ari kraf buleh la buat yg meletup kababoom da vass punya tp biasanya mmg clash la dgn ari kraf. So, jimat di situ. wakakakkaka..
Eh. Mesti la ingat. Kata incik asben tersayang. Ekekekekek.

Ya. Sungguh cpt masa berlalu skang ini.

INCIK JAWA,
jgn sedih menjadi "aku". Tentu ada sesuatu yg "sweet" juga akan berlaku suatu hari nati :))

Ejamaria said...

reen, comfirm ke pigeon hole surat tu dia buka sendiri... kot ade org lain amik dulu?... hehehe... saje usik2...moga gembira dgn 'dia'

PUANSTOBERI said...

MARIA,
hik hik..lupa nak citer kat atas tu bahawa Reen sendiri pi tgk dia amik adiah tu. Ekekekeke. Langsung tak saprais. Sbb pigeon hole tu dkt je dgn dept Reen. Muekekekek :P

Diarihatiku1976 said...

best-best dapat hadiahhhh

Okid said...

wah bestnye leh wat suprise cmtu kak...okid nie xtau nk bg apa kt asben..lg 9hr je..blur laa..nk celebrate sama xleh laa plak..kak..pe hadiah akak rs ok eik nk bg..?

PUANSTOBERI said...

DIARIHATIKU,
err..ini bukan dpt adiah, tp beri adiah. Ngeh.Ngeh.Ngeh.

OKID,
hik hik..akak slalu jenguk blog okid.
By d way, pasal adiah tu apa kata okid kasik baju ke wallet ke jam ke sunglasses ke. Lepas tu sbb dok jauh kan, apa kata Okid pos kad birthday yg romantik2 tu. Tp bajet la smpai on d dot on his befday. Pun sweet juga :))

Okid said...

hmm..10q kak bg cdgn...bg sunglasses tu cm ok gak..sbb bj n wallet dh biasa bg...pastu pos kad besday kn..?pos by courier laa br dijamin smp on the dot..hikhik..tp nk kena tgk jadual keje dia dulu la..tkut dia xde kt umh ms courier smp..heheh..thanks kak..