Monday, March 22, 2010

~PnStoberi yg bengong!~

Meluat! [oh..aku sudah mengetahui satu menda yg aku cuba trace dari ari Jumaat ari tu. Muahahahahhaha....]

Sj nak citer yg pnstoberi ttiba mengong. Mengong giler lah.
Reni nak balik awal kiranya. Nak punch tak lebih dari 10min lps punch kad tu berbunyi2 nyaring. Da sesiap nih. Off pc, amik h/bag suma then masukkan hp dlm h/bag.

Lepas tu carik sesuatu dlm h/bag.
Eh. Mcm takde. Carik lagik. Mmg mcm takde. Tkpe..cuba lagik. Bukan mcm..tapi mmg takde. Waaa.. cemna nak balik nih??

Menda ini ha yang takde.. Duh!!!


Citer nye konon aku nak balik awal. My dear kat spital. Tgk boss yg warded. Tu dia kata kalo nak balik, balik la dulu. Pehtu aku pun sonok la nak balik awal. Then rupa2 nya kunci takde dlm h/bag yg aku bwk reni. Duhhh..!!
Lepas tu konon nak tumpang la Ita suh antar smpai stesen LRT. Dia kata leh je. Tapi..

Ini plak tak bawak. Ada dlm keta. Tah pehapa. Tah pehapa. Nasib aku perasan awal. Kalo sudah smpai umah lagi haru..duk la luar umah smpai my dear balik. Emmm..
Sudahnya..di sini lagi lah aku. Di opis. Smbil menulis blog. Tsskkk....

PnStoberi : Gitu la kat opis-saling sampai menyampai lepas tu smpai sudah tak abis..

2 comments:

azeul said...

pengajarannye??mari la sama2 duplicate kunci....

PUANSTOBERI said...

wess..kalo duplicate pun kalo tinggal kat umah tak guna jugekkk... kah kah kah..