Wednesday, June 1, 2011

~Pasal Terjebak Sudah~

Teehee.
Tk penah2 nak beli kupon dari MilkAdeal ni, tetiba terjebak lak. (Cam dak Nana  lak gaya citer nyer ni). Huhu.
Aku sblm ni ada je mcm berkenan cam spa tu ke, manicure, pedicure tp bila mikio (pikir) tpt nyer kebanyakan nun kat Damansara, cam rasa bila time la aku nak kesana selain dari weekend. So, seme hasrat terbiar sepi. (memang kalo tgk kebanyakan kedai yg offer MilkAdeal dari area2 Damansara)

So, smlm tgk iklan kek dari Sheznie's Bakery.
Kredit : Here

Ada free delivery plak tu.
Maka igt nak order utk adik seunit aku yg bufdaynya esuk. Tp igt nak bagi on 3rd June la.
Maka terai je lah order.
Tp bila aku comment kat situ, redeem nya start 3hb. Makna booking/order pun kena 3hb.
Gi pun katanya kalo nak cpt kena top up RM10.
Maka, tkpe la. Kut nati tgh bln nak, aku redeem lah.
Boleh gak merasa Red Velvet Cake yg selama2 ni aku tgk gmbr je kan.
Macaroon da rasa, skang nak merasa kek velvet lak.

Jadi pas beli bertafakur jap samada nak buy ke tak satu lagi ni.
Sbb menda ni adalah spti 'pucuk dicita ulam mendatang'.
Apa lagi kalo bkn berkaitan ngan umah iaitu:


Boleh redeem dari 5 Jun - 5 September.
Kredit : Here
 Ini mmg kira berani mati je ni sbb bkn tau bila aku nak masuk umah tu. Tp takkan 4 bln dari skang tak leh masuk lagi kan.
Tp kalo katakan tak masuk lagi buleh bagi Layout Floor Plan je. Nati dia leh la proposed kan design gak.
Aku mmg berangan nak amik ID utk design umah baru tp mcm la byk nau duitnya kan. Haha. Eh. Tp kalo ada org penah guna khidmat ID sila lah share experience yer. Tp kut hired Eric Leong - sapraissss tu mmg tak mak tak mampu la noks. Teeeheee.

Apa pun, giler..giler.. kalo dia da start klik BUY tu, mmg terjebak la. Haih!

Tp mcm terpikir gak awat cam murah giler kan. Nati dia mesti pujuk2 kita beli produk/servis lain eh? ke cane?? sapa ada experience beli kupon ni da penah redeem kat kedai2 tu?? Meh share sesama.

4 comments:

Nana said...

ngeh2x......sama la kita kak
gile la mydeal ni bole ngabeskan duit orang ni

D_08 said...

mydeal ni...yang iklan nuffnang selalu keluo tu ke pnstroberi???....

anie said...

macam terjebak jugak je ID umah tue..balik kang nak citer kat myhubby le..hihihi...murah tul boleh caya ke

PUANSTOBERI said...

NANA :

Kan.. akak retu bca Nana kata da terjebak. Ms tu akak tak terjebak lagi, tup2.. terjebak jugekkk.

YOB D08 :

A'ah. Tp da bercambah2 da bisnes ni. Ada groupun la tah apa lagi. Tp deme ni kalo kita da beli dia akan pujuk gak utk beli product2/servis lain gak.

ANIE :

Bleh percaya.. tp nyer, kena tahan la kalo dia pujuk2 suh buat benda lain yg lain bayarannya. teeeheee.. cpt nak beli Anie, esuk abis kot deal ni.. :)