Thursday, June 2, 2011

~Pasal Takde Pasal~

Smlm seketoi entry je kuar.
Takde citer dah ke aku ni skang?
Entah. Cam takde menda yg menarik je nak ditulis tulis, di taip taip.
Ekceli ada je bahan berita nak dituliskan (eh. ko igt ko wartawan?? huhu)
Tp skang ni kena limit kan berita, tak leh seme berita kasik masuk dlm ini kebun stoberi. Jadi sbb tu gak idea nak menulis tu cam terhad je.
Mmg tak bes keadaannya. Tp tak bes lagi kalo terjadi mcm dulu tu.
Apa pun, pengalaman memberikan pengajaran. Bagus gak kan.

Ari ni ada je citer. Tetapiii... eceh. tetapi la pulak..
Blum upload gmbr dari Cik Nik. Kalo amik gmbr kat Cik Nik mmg aku agak bermasalah nak upload kat PC ni. Nati tetiba dia hang la apa la. Mencik aih.

Tggu la peptg kang ke or waktu lunch ke.

Oke. Bai bai bai.

2 comments:

maszmadi said...

ida.. dah time balik dah nie.. mane n3 dari incik Nik.. nak tengok gak.. haha

PUANSTOBERI said...

MASZ :

Alahai. Sepanjang mggu lps lemau tul blog ni. Cam tak sempat ja nak update. Haih.