Friday, June 17, 2011

~Pasal Apa Ada Bawah Lengan~

Salu kan kita tgk kat iklan pasal 'ubat' bawah lengan atau dlm omputihnya under arm.
Cuba google image. Memacam imej akan keluar termasuk ini.
Kredit : Here
Yikes!.

Smlm tgk iklan ubat under arm ni - deodorant lah kan.
Dan terpikir apsal la derang ni dok ckp bawah lengan bawah lengan.
Cakap keti-tiak terus? tak bleh eh?
Naper? napak tak sopan ke kalo kata
'dapatkan ketiak anda yg cerah'
Annoying heh?

Aku rasa lagi annoying  kot tgk iklan tunjuk2 ketiak dan bandingkan dgn org lain rather than nak cover perkataan 'ketiak' tu jadi bawah lengan.

Ada tgk iklan tu?? Aku rasa sungguh tak senonoh rasanya membandingkan ketiak memasing nak tengok ketiak sapa paling putih. Haih.


Tah pehapa tah!

*masih teringat2 masa tgk wayang kat KLCC dulu, duk dkt ngan org yg bau keti dia perghh... bkn keti pun la kot. Mebi bau badan pun. Terbau bau seminggu rasanya.

4 comments:

maszmadi said...

huhu.... bau sampai ke sini lor.....

JIVEBUMZ said...

hai kekda lama tak lepak sini..wah blog udah berwajah baru lah... cantek!

eda_ej said...

yang kat iklan tu agaknye ketiak die pon die mekap tarok bedak byk2.. tu pasal puteh.. hehhehe

PUANSTOBERI said...

MASZ :

Err.. alamak.. hihi.

JIVEBUMZ :

Wahh..da lama akak transform ni. Hihi.

EDA :

A'ah. Tu seme kesan special effect tu kan. Huhu