Thursday, June 23, 2011

~Pasal Julai Punya Cuti~

Haiya...manyiak susah ini macam woo.
Macam keina itu singattt (cakap mcm Ajib dlm KL Gangster yaw)
Tiba tiba saja ada datang itu brochure dari Maybank.
Biasa la dia kan. Ada promo2 hotel ke seme tu kan.
Skali tertarik pada 2 hotel ni.
Philea Melaka ngan Heritage Cameron.
Philea tu aku nak tgk published rate cam hampagas lak online nye.
Tp aku tau rate nyer adalah 800++ kan. Utk promo kad maybank ni dpt potongan 40%.
Tp kalo 8rat tu kira la berapa reganya.
Menangesss..

So, tgk Heritage Cameron.
Cam bes.
Lagi pun murah sket rega promo compare rega published rate dia.
Gi pun tgh carik2 tpt utk percutian bln Julai plak. Bln Jun ni dah ada dah. Hihi.

Hurm. Kena tanya yamtuan besau dulu.
Dpt perkenan baru leh booking ke hapa.
Gi pun tak penah lagi naik CH ngan my dear.
Dulu dia mcm tak sker nak pegi tpt yg naik2 bukit ni.
Tp dia dah ada pengalaman naik bukit berliku2 dan mencabar minda kat Kundasang 
Dgn naik Wang Klian Perlis tu ari, so ini boleh 'makan' lah.
Lalu la kut Simpang Pulai. 

Hurm. Lama gak tak pegi CH ni. Last tawon 2006 kot. Dan dari situ la startnye saya menjadi cikstoberi (skang ni pnstoberi lah)

Kredit : Here

Tp bila da riki riki kan. Terjumpa plak pasal Natasya Resort. Pergh. Mcm terliur. Apartment. Rega pun mcm not bad. Nom nom nom.
Oh. Ptt macam penah dgr. Ni mak mertua Jimmy Shanley nyer resort eh. Dulu masa tunang Jimmy kata dia akan uruskan resort ni. Tatau la skang. Da memacam citer kuar kan (sumber : here)

Oh. Tetiba ter plan ke sini plak. Haih!

3 comments:

SyaNa said...

aku skrg ni nk berangan holiday pn tak bleh
semputttt weiii
kepala da tepu mmg kena pegi b4 ramadhan ni
lama gile xholiday

deqlis said...

Natasya Resort tu mcm best erkk...
bila nk p CH lagi nie....mmg best p sana...:-)

PUANSTOBERI said...

SYANA :

Ayuh..jum kita gi cameron yuk.
Aku pun pikir nak rest pepuas. Maleh nak jalan. Duk dlm hotel sudah. Haha.

DEQLIS :

Jum la pegi.. bleh cuti bersama-sama. Teeheee :D