Friday, June 17, 2011

~Pasal Challenge - Day 1~

Salam pagi Jumaat.
Hari Jumaat-hari yg mulia, jd mari kita mulakan challenge ini.
Cabaran Hari Ke Satu -

Day 1 — Your favorite song 


Oh. Utk melunaskan cabaran ni saya kena tgk list lagu kat WinAmp saya. Sbb situ ada byk lagu feveret saya. Tp dalam bebanyak tu, ada satu yg saya paling sker.
Mmg saya rasa lagu ni bes. Dan paling sesuai utk di jadikan lagu background dlm video kawen.
Dan sy juga berkesempatan masukkan lagu ni dlm video kawen saya (err..bkn video pun ekceli, gmbr2 je. Apa tah nama dia, PG saya yg buat. Sgt sookaaa...)
Lirik dia pun bes. Senang difahami. Dlm photobook kawen saya pun ada saya amik sket lirik lagu ni.
Aku ingin engkau slalu
Hadir dan temani aku
Disetiap langkah
Yang meyakiniku
Kau tercipta untukku
Sepanjang hidupku 

Page dpn skali ada tulis ni. Sker. Sker. Sker.

Jadi, lagu feveret saya adalah

Ungu - Tercipta Untukku

Menatap indahnya senyuman diwajahmu
Membuat ku terdiam dan terpaku
Mengerti akan hadirnya cinta terindah
Saat kau peluk mesra tubuhku

Banyak kata
Yang tak mampu kuungkapkan
Kepada dirimu

Aku ingin engkau slalu
Hadir dan temani aku
Disetiap langkah
Yang meyakiniku
Kau tercipta untukku
Sepanjang hidupku

Aku ingin engkau slalu
Hadir dan temani aku
Disetiap langkah
Yang meyakiniku
Kau tercipta untukku
Meski waktu akan mampu
Memanggil seluruh ragaku
Ku ingin kau tau
Kuslalu milikmu
Yang mencintaimu
Sepanjang hidupku

Aku ingin engkau slalu
Hadir dan temani aku
Disetiap langkah
Yang meyakiniku
Kau tercipta untukku
Meski waktu akan mampu
Memanggil seluruh ragaku
Ku ingin kau tau
Kuslalu milikmu
Yang mencintaimu

2 comments:

aDieyZa said...

rajinnya buat 30 days challenge.. bagus!!! gud luck dear..

PUANSTOBERI said...

Rajin... harus rajin.. sbb da tatau nak tulis apa dah. hahahaha