Friday, June 10, 2011

~Pasal Ber Kung Fu Di Hari Jumaat~

Akhirnya.... dpt gak tgk citer Kungfu Panda 2. Walo da ujung2. Takpe. Nak gak tgk.
Pegi waktu lunch hour tadi. (biasa ler. Ari Jumaat. Rehat 2jam setengah katanya kan. Harus sempat).
Pegi pun tak plan dari awal. Memula igt nak lunchdate je ngan Dee, tp bila dia kata dia nak mai amik kat opis then kiterang tatau nak makan kat mana, maka aku trus dpt idea nak ajak dia tgk wayang.
Dia pun tak kesah. Sbb Dee da tgk, maka aku la blanja dia. 
Maka aku trus bkk web GSC. Zas,zas,zas,bla,bla,TAC code,bla,bla,print. Done!
Tygn kul 12.20, tp smpai kat sana da kul 12.35. Maka agak2 kalut la.
Tp senang banget sbb tak perlu beratur sbb beli online dia self print ticket. Bagi je kat budak yg jaga entrance tu, dia scan je. Senang banget.
Dan aku da pilih tpt ujung2 je. Tk perlu nak sekius me, sekius me kan.

Apa yg pasti aku amat berterima kasih pada teknologi online dan opis ku yg sejengkal cuma dari seme tpt ni. Syukur.

Dapat pun tgk si Po yg comel dan berjaya meruntun hati ku. Sedey tau masa part mak dia tinggalkan dia dalam bakul lobak tu. Sobsss.


Cute giler. Awat McD atau KFC tak buat patong camni. Kut tak mesti berebot aku nak beli. Huhu.


Masa ni pun cute bangettt... nak la seko Panda... cute. cute. cute.


Haha. Kelaka tau part ni.

Apa pun terbaek lah citer ni. Ada pasal kasih sayang antara sahabat. Antara ibu bapa. Antara keluarga. Dan semangat 'keharmonian dalaman'. Pendek kata - ai loike sesgt.


Ter baekkk....★★★★★

Kebanyakkan gmbr dari : 
http://kungfupanda.wikia.com/wiki/Category:Images_of_Po

4 comments:

D_08 said...

Awok pulak baghu cadang Sabtu (Semalam) ndak bawak anak2 pegi tengok....tapi penoh memanjang kat Ipoh ni.....even yang 3D punye pun penoh.....haghi ni pulak nak cube naseb ...mane le tau ade rezeki dapat bawak anak2 tengok.....

PUANSTOBERI said...

Yob DO8 :

Dpt tgk ke Yob?? citer ni da lama kuar tp org ramai lagi kan. Awok retu tgk ari Jumaat, maka kurang sket org nyer Yob.
Meh tgk kat KL meh. Hihihi :D

||aLeaSaRa|| said...

MMG KITE SUGGEST SEMUA ORG TGK KUNGFU PANDA 2.ANIMASI LAGI BEST DR FILEM BIASA.BYK UNSUR KEMANUSIAAN,MENGAJAR SUPAYA TDK PUTUS ASA DLL.KAWAN SATU OFFICE PUN SEMUA LAYAN ANIMASI

Luv said...

citer ni mmg best.. huby kite smpe 2 kali tgk.. best dr part 1 lg kan2....