Thursday, June 30, 2011

~Pasal Booking Dah~

Ngeh ngeh ngeh.
Rasanya ini last percutian before puasa/raya nih.
Ailoike je sbb rega pun bajet kan.

So, Okt kita ada a little bit 'grand vaccay'.
And lps tu November, Disember rehat.
Ready to move. Yeah. I like to move it, move it.

18 comments:

aDieyZa said...

akk nak gie jalan mana ni?? nak ikut!!!

♥MiZz-siHa♥ said...

hotel mn nie kak...murah la aprtment die..

~ain said...

amboi kak.. nak ke mana pulak ni?

ejaMaria said...

jeles arr... asyik jalan je... ;p

izfanora said...

nk ikut... :)

Anum said...

nak pergi mane nie?

Yan said...

nak kemane tu??? rahsia yer..

eKa said...

syioknya kekda...jalan2 je dia...zana, jom kita 'kacau daun' pasangan merpati sejoli ni nak???

PUANSTOBERI said...

Zana :

Jum..jum..kita gi hanimun 2 gether gether.

PUANSTOBERI said...

SIHA :

A'ah. Mmg murah. Dlm 150 camtu je campo tax bagai.
tp akak bkn pegi wiken ni. Kira cam weekday sbb tu rega agak murah.
Nati lps akak balik, akak review eh

PUANSTOBERI said...

~AIN :

hik hik. dedekat je ni

MARIA :

Ala..menyambil nyambil je ni.

PUANSTOBERI said...

IZFANORA :

Jum..jum :)

PUANSTOBERI said...

ANUM :

Nak gi jalan-jalan :)

PUANSTOBERI said...

YAN :

Hik hik... prosedur ber FB n berblog : takleh gitau mana kita nak gi. Bahaya. Tehehehe... poyos je kan haku ni. teeheee

PUANSTOBERI said...

EKA :

Ala...tahun ni je kot jalan2. Thn dpn Eka tgk akak melepek je la kat umah. hihi

aDieyZa said...

akk nak gie mana ni?? zana n eka nak kacau daun boleh?? hihihi

fiezahkecik said...

nak kemana tu.hehe. ikut boleh?

PUANSTOBERI said...

FIEZAHKECIK :

nak ikut ker??
tggu next vaccay ye sayang.. akak da balik dah dari percutian tu. :P