Monday, June 27, 2011

~Pasal Dark Of The Moon~



Ngeh. Ngeh. Ngeh.
Berjaya pun booking. Tu pun da hampir full hall nyer.
Igt nak marathon ngan citer Sekali Lagi.
Tp takpe lah. Nenati lah tgk citer tu.
Settle yg ni dulu.

9 comments:

cikmOt said...

beh ke citer ni...kalu beh nak p nengok gak....

♥MiZz-siHa♥ said...

dah tgk ke??best ke??

PUANSTOBERI said...

CIKMOT :

Gi ler tgk. Kalo da tgk yg dedulu nyer rasa beh la kut. teehee.

SIHA :

Ari rabu ni baru release. Booking je dulu ni. Huhu

syanasaid said...

ntah bile nk gi tgk wayang ni
rse nk amik cuti pastu marathon wayang sorg2

ermm mcm best jek

EKA said...

ala cite baru ke kekda.balik sini...takleh la nak share2 muvie dgn kekda agi...kene tunggu astro 1st

Luv said...

idot.. very2 tq to u.. bile terbaca psl ko nye blog meng e-ticketing citer tarnsformer ni br aku teringat kene bli tiket awl kalo x pnt jeah pi beratur nak bli tiket tp full... tq2 sb ko aku pun trs membeli tiket nye

PUANSTOBERI said...

SYANA :
Pegi di waktu org tgh bekerja ada lah heaven. Org tak ramai.
Beh. Beh.

EKA :
Ha.. sekali lagi tu cam bes. Tp asben akak maleh nak pi tgk plak katanya. Hurmm...

ZANA :
Iyo lah... beli je. Sonang bai tu je. Ko tgk kat mana? Aku nak skodeng. Hahaa

putra suki said...

hi, nk tgk gak lau best. huhu. follow me too ya kak. :D

fiezahkecik said...

susah betol nak dapat tiket transformer ni.hehe.asyik full aje