Tuesday, June 14, 2011

~Pasal Tak Cuti Pun Penuh~

Ko jgn ingat da abis cuti sekolah makanya sesenang je ko nak booking hotel sana sini kan.
Nak kena booking a month before gak.
Hurm.
Penat tau. Godek sana, godek sini. Seme da penuh on d date yg aku nak tu.
Tgk kat Agoda penuh. Tgk kat web hotel2 tu sendiri pun penuh.
Huk aloh.

Tp mujur ada sorang kawan membantu.
Dpt la penginapan dgn rega staff price dia.

Tu pun kira da ujung2. Tinggal hok memahal.
TP oleh kerana nak pegi enjoy2 ngan adik2 opis daku skali, maka on aje lah.

Memula tu igt nak pegi hanimun je - gi berdua duaan - ke Genting.
Tp my dear tak nak plak. Nak mandi laut katanya.
Maka ke laut lah kami.
Dan bila da ke laut better ajak derang2 ni.
Lagipun thn ni takde lagi agenda ngan derang.
Hurm. Leh BBQ.

Bes. Bes.

Makanya Jun da ada tpt cuti-cuti. Julai tatau lagi (nak pegi ke tak). Dan pehtu da Ramadhan, Syawal n Oktober pun mendatang. Yey!

Lps tu kiterang stop kejap kot. No more jalan2 lah smpai selesa dok kat umah baru. After Okt mmg persediaan rapi utk masuk umah je. Dan utk majlis housewarming. Jgn lupa dtg nati yaw kengkawan. Tp lambat lagi la. Kena siap siaga kan umah dulu cecantik. Hik hik.

Dan stop jalan2 gak utk satu 'big plan'. Sbb aku da hold smpai Okt. Makanya - da masuk umah, da settle 'big plan' tu baru smbg jalan2. Hurm. Bole ke ni?? Gering la napaknya tak dpt jalan2. Huhuhu.

7 comments:

Azi said...

seronoknya reen asyik pi bercuti...laut mana nk pi tu?

Che Sue said...

wahh okt. ko masuk umah baru ek? insyaallah aku balik ujung taun, bley aa merasa makan laksa kat umah baru! heheheh!jemput aku tak ni? aahh aku jemput diri sendri.. tak kiraa, nk gak merasa makan kat ataih mansion!

eda_ej said...

ape agaknye big plan tu ye.. good luck.. =D

PUANSTOBERI said...

AZI :

Hihi. thn ni mmg plan nak pulun cuti abis-abisan sbb nati da masuk umah baru - mmg dok kat umah jelah napaknya Azi.

CHE SUE :

Bln 10 tu aku pi HK. Lps tu kot. Dlm ujung thn la. If smpat harus la aku ajak ko noks.. dun wori.. :D

EDA :

Oh. Mmg big plan. Jadi kena kosentret. hihikkss :D

azeul said...

tiba2 la lapar bbq...

azeul said...

tiba2 la lapar bbq...

PUANSTOBERI said...

AZUEL :

tgk2 kang bebudak tu tak jadi. kalo tak jadi, takde la bbq yaw.. haha