Wednesday, May 26, 2010

~Tahniah~

Sehingga hari ini masih tak putus2 org mengucapkan tahniah.
Thanks frens..!!
Kejayaan ini sedikit sebanyak dari doa korang juga.

Bila aku terima tawaran ni pada masa skang, baru aku tersedar.
Baru aku dapat jawapan pada persoalan 'kenapa', 'kenapa' aku masa aku tak dpt jawatan tu sedikit masa lalu.

*sila ke rumah satu lagi utk bacaan seterusnya* (oh..sila check emel, anda telah dijemput utk ke blog baru yg tak best itu. Huhu)

2 comments:

cikCha said...

apsal aku x dpt jmputan ke umah baru mu itu?
huhuh...

ke aku x layak? =/

PUANSTOBERI said...

aku da jemput la.ko je lum approved