Thursday, May 20, 2010

~Martha Stewart mai opis~

Kenal tak beliau ini? Aku pun tau sket2 je pasal beliau ni.
Beliau ini akan berkunjung ke opis ku pada esuk hari.
Bukak emel pagi2 Selasa retu ada emel dari Dept. Corp. Comm. Nak mintak petugas sambutan dan protokol utk lawatan beliau ini.
Ok je la kalo nak bertugas pun. Martha Stewart nih. Mana tau kut dpt majalah dia ker. Huhu. Ini adalah xtvt bertugas smbil minum air namanya.

PnStoberi : sila layari http://www.marthastewart.com/

4 comments:

Che Sue said...

fuh martha stewart tuuu!! aku suka show dia! dia mg femes aah.. minta otograp weh!! rancang dia part masak n buat deco brg hiasan mg d best... buku dia mahai, tapi kalo dpt pree mmg hebak laa~

PUANSTOBERI said...

otograph kan?? dan bergambar juga mungkin. huhu.

cikCha said...

waahh besh2...aku layan gak martha stewart show nii...

PUANSTOBERI said...

besh..tp tatau la aku leh pi ke tak nih. byk kijaaaa