Monday, December 16, 2013

Terima Kasih, Ucapan Anda


Saya amat hargainya.
Terima kasih. Terima kasih. Terima kasih.

Pada yg sudi memberikan ucapan sempena anniversary saya ke-5 (13.12.13)
Dan juga birthday saya ke 34 (14.12.13) 
Ya, mmg ramai kawan2 yg sama umur dgn saya - Azrine, Juhaida, Mya. Hihi. 


Yang tak putus2 memberi ucapan.
Baik di Instagram, Facebook, W.app dan juga blog ini.
Ini antara yang dapat di screen capture.


Aura Positif.
Yer, anniversary kali ni saya tidak lagi menulis pengharapan yang tak pasti. Bukan taknak berharap. Itu kan rahsia Allah. Dia akan bagi bila tiba waktunya. Cukup lah berdoa agar dimohon kami terus kuat dan redha dengan ujian ini. 


Dan semasa post gambar tu di instagram (dan fb) saya memang berharap takde yang wish berkaitan zuriat. Kerana saya juga mahu yakinkan diri saya. Itu kan rahsia Allah. Tapi sungguh, majoriti memang tak menyebut berkenaan zuriat. Saya gembira. Memang gembira. Terima kasih semua kerana memahami. Bila kita sebarkan aura positif, di sekeliling kita pun InsyaAllah akan terasa kesannya :)

Sekali lagi,


3 comments:

Nad MamaZN said...

:)

::EIDA:: said...

HEHE~ semoga kekda berbahagi di hari yang bahagia yekkk ;))

::EIDA:: said...

HEHE~ semoga kekda berbahagi di hari yang bahagia yekkk ;))