Monday, December 16, 2013

Oh My.... Pandora

Rata-rata orang memperkatakan Pandora kan. Trend pun skrg. Tapi dah 3 tahun pun mendalah ni ada kat Msia nih. Skrg ni baru semua orang dok ber Pandora.
Aku tahannnn je takmo cerita ke-jatuh-cinta-an aku pada aksesori yg satu ini.


Suka. Aku mmg minat je bracelet. Tambah2 ada bijik-bijik (charm) tu kan.
Cam comel je pakai.

Ramai je dah pakai skrg.
Dah ramai je pun yg jual ala-ala Pandora.

Tgk drama Bukan Kerana Aku Tak Cinta pun, si Mastura (Nelydia) pakai Pandora (tak tahu samada tajaan atau mmg dia punya).

Oke.
Mmg jatuh cinta.

Cuci cuci mata kat website dia - Pandora
Pandora ni ada byk jenis. Gold pun ada.

Tapi yang femes is silver. Selain affordable, nampak sempoi sket kan.
Takde la anak mami sgt. Hikhik. Tapi emas tu pelaburan.... :)

Kat website tu gak kita boleh usha dulu.
Then design.
Then pergi je lah kedai dan beli macam kita dah design. Hoho.

Ni aku saja gatai design sajork. Dapat simple camni pun dah cukup. Hikhik.
Korang yg bekerja tu, waktu rehat kang try design kat sini.
Bes.

Hihi.

Oh. My Pandora.
Rasa2 ada orang bagi ke utk bufday cum anniversary tu ari?
Jadi, boleh kita rehatkan bracelet nikah ni. Dah 5 tahun dia dok kat tangan ni. Ngeee....

Ahaks! Haks. Haks!

11 comments:

CIK PUAN TIPAH said...

comel kan pandora ni..

JunAina said...

Akak dah lama dok teringin Pandora ni lalau je kat KLCC tu pejam je mata...:(

Nad MamaZN said...

Berangn itu percuma
Dpt free - bonus berganda!
Haha

Mya said...

tu la baca gak ramai blogger dok beli pandora ni.
tapi saya rasa saya macam tak minat kot? huhu.
rasanya baik beli emas, kot sesak2 leh gak pegi gadai ihiks..

nanakimie said...

ooo..ni ke pandoranya,hihi..nana baru tau:)

Chekgu Azrine said...

Blm mampu nk berpandora..tp seyes mmg lawa dan minat la..

pnsusu said...

hamboihh kekda :-) dah bagi hint nak tambah hadiah ya

mmg cantik pun pandora ni..

Che Sue said...

comei tapi mahainyer.. aku pun mcm ko xbuka2 gelang nikah dh 6thn weh..rs bersalah nak ganti! hahahaha

yatt said...

i jual original pandora... pre order from us kalau minat follow my ig or whatapps 0176084849 :)

ejaMaria said...

hikhikhik... ada hati gak...
kita pun suka dgn pandora ni... tp tak rasa sungguh2 nak beli... sbb kita mmg spesis suka bracelet... klu yg jenis bermusim mcm ni, nnt kita pakai kejap je... :)

QasehnyaRania said...

comel kan design pandora ni. simple.