Friday, January 8, 2010

~PnStoberi n Let's Pizza~

Tetiba mcm teringin nak makan pizza.
Aku rasa mcm lama jugak la aku tak jejak kat kedai pizza ni. Ada retu pun kirim bdk seopis belikan pasta je.
Memula ingat nak makan lepas balik keja ari Khamis tu ngan my dear.
Tp nak buat nasik goreng plak.
So, nyer ari ni tadi lah baru berkesempatan.

Makan di Pizza Hut Pavi. Jln kaki je dari opis. Kali ni dah tau shortcut jadinya tak la peluh tiak. Dgn s/cut ini aku adalah rasa PV itu sgt le dekat dgn opis aku. Kurang 10minit je jln kaki. Tu pun sbb nak cross road tu ssh sket sbb keta melayang2 laju. Kalo tak, 5minit je da smpai la opis.

Mmg semata2 ke Pavi ni makan pizza je lah.

Tp da smpai piza aku order pasta pulok. Haiya.
Tp dpt gak makan piza. Kawan aku amik piza hok baru tu. Tah apa nama dia tah. Yg cheese2 tu. Jd rasa lah. Amik jugak ayam kegemaran aku tu-sweet n spicy wings. Tp tak abeh. Abeh 2 ketoi je. 2 ketoi lagik tapau bawak balik.


Jadi, amik gmbr pizza itu. Tp naper napak cam merah je kaler gmbr ini. Owh..mmg pizza yg smpai tu tak diletakkan dlm pan. Apsal ek?? sbb meja k'org kecik ke [meja utk 2 org].


Lepas tu ini pulak spicy arabiata aku. Boleh telan la kat tekak aku ni sbb dia pedas sket. Kalo yg lain mmg memuakkan. Tp bila sejuk, muak jugak.


Gmbr ayam tk tgkp. Ini aku carik kat web pizza hut, tkde pulak gmbr sweet n spicy. Ada yg deli wings je. Ah. boleh je lah. Belasah.


Dah. Tu je. Lega dpt makan pizza. Hehe.

Pnstoberi : sesekali melayan kehendak tekak

5 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedapnya...huhuhuhu cam best jerk klu dapat makan pizza...

PUANSTOBERI said...

PUANPURPLE,
apa lagikk..ajak la incik asben serbu piza yg berdekatan hari ini jugak. Hehe.

cikCha said...

nak pizzaaaa.....

(lg sdap kalo mkn pizza free kan?)
eheheh...

PUANSTOBERI said...

shah,
aku rs kalo ko mintak kat laki ko skang mesti dia kasik

cikCha said...

errr bleh ke dlm keadaan 'berpantang' begini mkn pizza?