Tuesday, December 29, 2009

~Pnstoberi, Chipmunks & Chipettes~

Sungguh comey tau bebudak 6 eko nih. Geram..rasa nak cubit2 jek.
Aku gi tgk citer bebudak comey ni ari Sabtu lepas.
Tk plan pun nak tgk. Tp ada cerita di sebaliknya yg buat aku tgk gak citer ini. [Cerita disebalik tu akan diceritakan pada entry akan dtg]
Aku bwk sekali anak buah aku si Fatin tu. Dia ok je ngikut Ucu dan Paksu dia. Tp abang2 dia suma da takmo ikut. Maklumlah da beso katanya kan. Haha.



Synopsis: In the "Alvin And The Chipmunks 2: The Squeakuel", pop sensations Alvin, Simon and Theodore end up in the care of Dave Seville's twenty-something nephew Toby (Zachary Levi). The boys must put aside music superstardom to return to school, and are tasked with saving the school's music program by winning the US$25,000 prize in a battle of the bands. But the Chipmunks unexpectedly meet their match in three singing chipmunks known as "The Chipettes" - Brittany, Eleanor and Jeanette. Romantic and musical sparks are ignited when the Chipmunks and Chipettes square off.

Tp..walo tak plan nak tgk..tp tgk citer ni pun adalah berbaloi2. Terutama yg kecik debab nama Eleanor. Eiii..esp masa dia pakai heel tuh. Si Fatin tu pun kata "Ucu..comey je dia ucu" Hiksss....
Tp kan. Aku ttiba mcm ilang ingatan pasal Alvin n Chipmunks yg 1st dulu. Aku tgk ngan sapa ah?? Dee..adakah kita tgk bersama?? Dgn my dear?? rasa mcm bukan sbb citer ni tak silap aku dlm thn 2006 ke 2007 ke. Tak kawan lagik ngan dia masa tu. Ngan sapa eh' Iskkk..ilang ingatan lah. Ke aku tak tgk. Hoho.

Eleanor yg cute mute. Eh. Apsal mekdi takde buat collection patung2 chipmunks, chippette ni ah. Kalo ada kompom aku pilih ini budak..Hoho..

4 comments:

kekucingkatz said...

Aku tgk hari ahad ngan anak2 sedara aku.... OK lah...

Irtiyah said...

Salam
saya dah tengok
memang terhibur..
lawaknya menjadi
terutama chipettes yg cute tu

Linda said...

rase nye tgk kan kite la kot, sbb kite pun penah gak tgk citer chipmunks yg first tu...

PUANSTOBERI said...

CIK KEKUCING,
Eh, ko berada di Perak ke last wiken?? ari Sabtu tu aku merayau2 di Ipoh. Smpat makan ABC kat TKK [akan di entry kemudian kesah ini]

CIKGU IRTIYAH,
Kann...cute sgt smpai tk pasan derang tu cuma "katon" shj. Hehe

LINDA,
Err..kita tgk dgn Linda la tu. Hehe.