Thursday, December 31, 2009

~Pnstoberi Busy La~

Di akhir2 thn ni aku punya la rasa mcm "sempit" jer.
Paham tak "sempit"
Yelah, suma keja mcm nak kena settle before 1st Jan Two O One O nih.
Oh! Sungguh la rasa kelam kabut.
Sbb keja2 ni gak aku tak buleh cuti. Sakitttttt ati

Ok. Tk buleh cuti takpe.
Nxt mth aku mao gi jalan2 kat Genting Highland [err..asal bulan 1 je nak naik Genting, apa kes]
Takmo main2 mendalah out ke in door tu.
Mao naik then tido kat hotel je.
Haha.

Err..kawan gchat sehari2 aku da msg tanya mana aku menghilang 1,2 ari nih.
Hehe.
Aku tak ilang lah. Cuma aku tak on gmail je sbb aku agak bz.
Dan aku sedikit miserable nih.

Ni aku listkan kenapa miserable sgt nih.

-Hp aku buat hal lagik. Aku leh bc SMS, leh terima call, tp aku tak leh wat call and button utk option suma tak leh tekan. Pastu bila aku nak msg aku kena berhati2 sbb kalo salah button C tak boleh tekan. Kerosakan ni aku rasa berpunca dari mendalah kat keypad dalam tu da koyak. Ini diakui oleh adik faizullah aku sbb dia pun retu rosak camtu gak. Pehtu dia gi baiki kena RM90. Waaa..ini masih ada warranty, tp aku tak pasti dia cover ke tak sbb ini adalah sebhgn spare part. Sakitttt atiii!

-S n P umah aku da siap. Tp aku takleh pikir nak pegi ke developer opiss tuh sbb aku nak clear kan suma keja2 opis nih. Tgk la sok aku call or walk in trus ke Sentul sana.

-Keja2 byk tertangguh nih. Tk dpt jugak abis kan dlm thn 2009 nih. Rasa mcm ada yg tak kena je.

-LPNT tak siap lagik.

-Nxt mth udah kena renew road tax. Ingat nak guna MYEG je. Tp tah pehapa je aku tgk. Isk.. miserable.

-Dah la..my dear da call. Nak balik dah. Smbg kat umah nati.

Shah, moga ini menjawab persoalan ko.

Ok suma, again aku ucapkan selamat tahun baru k. Nak countdown kat mana tah??

Pnstoberi : tak terasa pantas masa berlalu

3 comments:

cikCha said...

huhuhu...patut laa aku roger2 sana sini x berjwb...=(

PUANSTOBERI said...

SHAH,
tu la pasal. Tkpe, skang da ok. nati kita smbg roger2 semula ya

cikCha said...

maksudnyer incik sani ko dah sehat walafiat ker?