Sunday, December 6, 2009

~Jom Heboh~

Apa yg best di Jom Heboh?
Selain :
1.Panas.
2.Paking Jauh.
3.Org ramai giler.
4.Nak tgk artis pun susah.
5.Beli jajan2 yg berharga RM10 satu beg.

Tp kenapa aku nak pegi juga?
Selain dapat:
1.Penat.
2.Tawaf nak carik paking agar tidak disaman.
3.Peluh tiak jalan kaki jauh.
4.Terpaksa beli beg jajan dan air yg berharga RM10 sebeg.

Dan kenapa ramai giler org kat sana??

Sepanjang2 penganjuran Jom Heboh ni aku baru pegi 2kali. Pertama 3 thn lepas kut. Ngan Dee. Kat S.Alam sanun. Sekali lagi semalam lah. Next other time-3 thn lagi la kut.

Kalo ikut mmg tak kuasa lah aku nak pegi tp entah kenapa ter rajin plak smlm. Lagipun my dear tak penah pegi agi. Nak tunjuk kat dia lah cemna ghopa Jom Heboh tu kan. Dah..lps ni 3 thn lagi lah baru pegi. Kuasaaaa...!!


Ini la ghopanya. Gmbr atas tu ada artis Ery Putra ke apa tah nyanyi kat booth Wanita Hari Ini. Ada gak pelakon citer Cinta Balqis. Pehtu gmbr bawah tu Didie Alias kat booth Jusmate5 tu. Sebelah tu gmbr aku ler yg da melekit2 berpanas [lemak berlebihan woihhhh...!!!].

3 comments:

cikCha said...

aku antara spesis yg rajin ke Jom Heboh nih...dulu2 rajin ler membawa adik2 ngn mak aku tuh...
skrg dah kawin x dpt ler...huhuhu...
ujung mggu kelmarin aku dok ngekor MIL aku ke umah org kawin sajer...

Che Sue said...

terserlah muka tuan tanah tgh tahan panas+penat..
aku last p time kat bukit jalil kot..hoh! fenat + melekit + panas!! serik nk p dah..

PUANSTOBERI said...

SHAH: Gigih la ko pegi Jum Heboh tu yer. Jarang aku dgr ada org rajin ke Jom Heboh tu. Gigih. Gigih. Salute!

SUE : Mmg ms tu da penat. Lagi balik dr Nilainya. Tp nak jugak amik gmbr sbb nak masuk belog.. HaHa. Ah! Aku pun tggu 3 thn lagi lah baru pegi.