Sunday, December 20, 2009

~Invitation~

Entry "Melekat" lagik. Scroll down eh utk tgk entry baru kalo ada :)


To all my loyal followers and loyal reader, u're cordially invited.. :)) Tptnya adalah di teratak saya di dpn KLCC tu. Ngeh.Ngeh.Ngeh.
Tema hitam putih tu kalo taknak ikut pun takpe..saje je ngengada nak bertema2 bagai.
Menu cadangan adalah seperti menu hari raya. Hiksss...

Dan saya meng tag mereka suma ini utk datang. Huhu.
-Cik Zawidatul Asma
(wess...ko tak penah miss kan dtg umah aku..kali ni kalo ko tak balik kg ke jemputla dtg)
-Cik Azni
(Ha..ko bley berdiskusi dgn Cik Alang kita tu utk dtg umah aku. Ko tak penah kan dtg umah aku kan..tak sudi eh')
-Cik EscadaGurl
(sila bawa incik Tunang sekali yer)
-Puan Angel Adrianna
(ini zaman bila mao apdet blog nih..berhabuk bersin akak masa masuk blog ko tadi. Hehe. Dtg tau..da tau umah kan)
-Puan AyangAizul
(Jika keadaan kesihatan mengizinkan jemputla dtg. Ajak je Aizul tu...)
-Puan AyangKoji
(Kalo ko free, dtg lah yer)
-Puan Itayanin
(Oh..da tau tak dapek dtg..tp saja tag ajer.Hehe)
-Puan Shah
(Ah! malas nak ckp apa2..aku majuk ni Shah [buat emoticon yg marah angkat2 tgn mcm kat gchat tu] )
-PuanPurple
(Ahah!.. PuanPurple, balik kedah eh time nih..tkpe lah..kalo ada kat KL ke jemput lah dtg yer)
-Puan Suzie
(Ini aku saja tag ko..heheheheh :P )
-Cikgu Irtiyah
(Cikgu..kalo pree jemput la dtg yer. Nati kita emel ke cikgu cemna nak ke rumah kita tu).

Kawan2 lain akan sy tag di FB nati yer.

Datang tau!!!

15 comments:

kekucingkatz said...

Huhuhu....aku ke JB....kakak aku buat kenduri....

cikCha said...

errr...tetibe speechless...


;p

Che Sue said...

huhuhu..best nyer dpt undangan makan2...tengkiu aa invite org jauh ni..kalo aku ada kapet terbang aku mai aa..pe2 pun epi enibeseri n welkam to the 3series club!

PUANSTOBERI said...

KEKUCING,
Owh..ke JB, ok..no hal..nxt other time yeah [p/s : aku pun ke Johor tp ari Selasa nati]

SHAH,
lalalala... (",)

SUE,
hik hik hik. Yea..aku da masuk club 3 series da nih..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ohhh kenapakah...buat time kita balik kedah..uwaaaaaaaaaaaaaaa sedey2..sob..sob..sob...baru nak join..

PUANSTOBERI said...

PUANPURPLE,
tu arr..baru igt leh bertemu muka ke muka. Hehe. Tkpe, nxt other time kita buat puanpurple dtg ek.

kOpiEhiTam said...

insya allah aku try datang. tapi aku kena bawak escort yang tau jalan. maklum ler... gps aku tak berapa nak update. apa2 hal aku bagi tau ko ek :)

Irtiyah said...

Salam
Uikh dijemput eh.. terima kasih. Tapi tak tahula dapat pergi tak. Banyak benda sedang difikirkan ni huhu

PUANSTOBERI said...

CIK AZNI,
No hal ajek. Bwk la kengkawan.

PUANSTOBERI said...

CIKGU IRTIYAH,
Sure dijemput. Tkpe la tk dpt dtg pun..mebi other time k.

AyangAizul said...

pn stoberi... insyaallah kalo sihat la yer. nnt kita bgtau aizul yer...

PUANSTOBERI said...

PUANAYANG,
okes!! :))

aNgeL pUTiH said...

sy dh update blog..kompem tak bersin pasni.. sila singgah! hahaha

reyn said...

reen,
ko dah dapat mesej aku kan?
aku conform xpegi
dah jauh nun di utara.....

anyway,
heppi birthday & anniversary

PUANSTOBERI said...

yup! aku dpt da. tatau lak ko da dpt pindah sana. thanks 4 d wish