Tuesday, August 20, 2013

Edisi Tak Memasal : Megastore AA

Entah apa lah aku ni kan.
Tu ari lah. Dpt emel AA tu. Yg promo merchandise dia.
Jadi aku pun gatai2 klik2.
Skali cam eh..comey je FM nih.
Yang ni pun comey gak. Cup lid. Bole tutup mug. Hihi.
Jadi, ku beli kedua duanya. Hihi.
Walau aku bukan lah pengumpul tegar FM.
Tapi, tu lah.. suka membazir tak memasal.
Eh..jap..jap.. tak membazir.
Sbb tema dapur ku adalah merah putih. Kan itu kaler stoberi. Merah hitam pun boleh.
Bekas tupperware yg kaler merah putih hitam mmg ku da letak atas kabinet pun.
Hihihiwww..

Yg penutup mug tu tinggal kat ofis je.
Letak air masak n hirisan lemon, tutup. Hihik.

Aku beli Khamis petang.
Td tghari sampai. Myfara yg tlg panggilkan bila orang Nationwide tu smpai.. Hihik. Tenkiu Mai

Sapa nak beli pegi lah kat web Air Asia Megastore.

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

comelnya

Nad MamaZN said...

Baru jel jengok megastore
Dh abes dah huhu
Klu nk jual 2nd hand habaq mai ye huhu

BaTiK_PiNk said...

tengok entri KekDa ni, dari tak pernah masuk website Megastore AA tu...terus buat akaun Megastore untuk diri sendiri...haha! Rasa hati nak beli something utk hubby Yani, suprise utk birthday dia tak lama lagi....

Maria Firdz said...

suami sy de beli FM model kecik2 tu.. hehe.. tapi tggl, berpa je.. ank sibuk nak main... huhu