Monday, August 12, 2013

Salam Aidilfitri 1434

Dan supaya kamu cukupkan bilangan puasa sebulan Ramadhan 
dan supaya kamu membesarkan Allah dengan Takbir dan Tahmid 
serta Takdis kerana mendapat petunjukNya d
an supaya kamu bersyukur.” 
[Surah Al-Baqarah, 2:185]

Selamat Hari Raya untuk semua kengkawan
dan
pengunjung kebun stoberi ini samada yg silent reader
mahupun 'noisy reader'. Hihi.
Harap maaf kalau ada coretan di kebun ini yg membuatkan kalian terasa hati.
Juga,
terima kasih kerana sudi memeriahkan kebun ini.

(tak sempat nak custom made card...gmbr takde dlm pc. Jadi lah itu pun kan)

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat hari raya aidilfitri ^_^

Salmi Khairil said...

selamat hari raya juga kak, maaf kalau ader salah dan silap sepanjang berinterksi di alam maya nie, raya nnt jemputlah ke rumah..

AdiaLuze said...

Assalammualaikum ..

Selamat hari raya juga sis .. Semoga tahun ini kita dapat sambur Raya dalam suasana yang aman & tenang dalam keadaan sihat walafiat hendaknya bersama keluarga yang tersayang ^^

.. Amin ...

Amanda Suria said...

Selamat hari raya aidilfitri dari SA dan keluarga...maaf zahir batin...

Masya said...

selamat hari raya akak, maaf zahir & batin.. moga diberi kesihatan yg baik lps raya ... kt enjoy....

Teena Tna said...

Selamat Hari Raya Aidilfitrii....

Mya said...

selamat hari raya pn stoberi.
maaf zahir batin :)