Monday, August 19, 2013

Edisi Tingkatkan Lemak : La Cremeria

Sementara nak buat entry lain, nah amik dulu gmbr ni.
Org kat insta da tgk la.
Biasa la pe'el aku skang ni.
Masuk insta then update kat blog.
Gmbr sume srupe je. Tak kuasa nak upload download bagai dari hp. Malehhh....!

Kuikuikui.
Tgk tajuk entry.
Selalu edisi tingkatkan imuniti kan. Haha.
Tetiba ini hari tingkatkan lemak.
Lemak den bertingkek tingkek. 

Kalori? Detox? Diet?
Watevaa....... =_="


Makan dia - Jumaat masih 44kg, smlm timbang dah jadi 45.6 kg.
Memang la 'ringan'. Tp badan saiz aku ni takkan nak jadi 60kg plak.
Aku tak cakap aku 'besar' dgn saiz 44-45kg tu.
Tapi kalo 49kg tu, mmg org da kata berisi oke. Aku dah pernah rasa. Aku sendiri rasa bulat.
Jadi, kena maintain lah atau turunkan lagi supaya ada 'masa kecederaan' dan takmo up lagi smpai 49kg. Ngeri hokey. {yer...jgn la compare kan sekiranya tinggi anda bukan 150-153cm..pleasee...please..please.. berat kena seimbang dengan tinggi yer, bukan seimbang dengan rakan sebelah}

Oke lah.
Nenati smbg citer lagi.
Bye!

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow sedap nie

Nad MamaZN said...

Zakwannayli pun join mkn eskrem ni jgk smlm hiks ;)
Mmg menten kekda...
Senangnya nk turun kn berat huhu!

Lynn Hamzah said...

wah...jealousnya berat akak kurang 50...lynn nie 60++ lagi...

Amanda Suria said...

My favourite ni...kolestrol? Lemak. ..I dont care...huhu....

Masya said...

posa turun 3 kg (sebulan), raya baru seminggu dah naik 2kg balik grrrrrrr .... marilah buang toksin yg banyak dlm badan dan sambung posa huhuhuhu ...

Maria Firdz said...

lama dh x mkn aiskrim... :)