Tuesday, August 6, 2013

Edisi Duit Raya 2013

Antara perkara paling bes.. masukkan duit dalam sampul.
Suka je..duit baru..keras je lagi.
(tp tahun ni 5inggit tak dpt baru plak. Takpe lah.. asal value je tetap sama kan...)

Rupanya byk lagi sampul tak guna. Hihi.

Aku bukan lah kumpul, tp aku sayang nak guna. Boleh??
Haha.

Jadi, setiap tahun makin banyak..makin banyak..

In Trend, every year mmg ada. Ariani pun gitu. 
Tu kaler merah bunga2 tu, tupperware punya, tp bukan utk ari raya. Tu angpow Tahun Baru Cina.


Dan ini... duit raya yg diterima dari boss boss kat atas. (TKP n KP).
Ahaks. Segan tau. Orang ada anak yg dpt sebenarnya, tp boss kasik gak. Ngee.
Tenkiu veli mash bossh... ngeeee

Oke lah, sesapa nak wit raya meh la beraya ke kampung ai.... dan pnstoberi tak buat open house yer raya ni, cuma.. sapa nak dtg beraya, kalo ada ter pegi area2 KL ke kan, datang je lah. Pintu sentiasa terbuka utk teman2 semua :)

p/s : Motip btul rasa masa berlalu perlahan hari ni. Ke sbb aku tak sabau nak balik raya?

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya sampul nak

Amanda Suria said...

Auntie...utk dania ada masuk dlm senarai x? Huhu...mama minta on behalf...boleh? Hahaha

Masya said...

fuhh lg banyak sampul, dapat duit raya dr bos lglag best hihihihihi