Wednesday, December 5, 2012

Peplum Fever


Durian crepe fever aku langsung tak kesah.
Tp peplum fever ni aku terjebak jua. Muahaha.
Ayo.. orang mau, kau pun mau.


Takde la. Saja je tgk tgk.
Skali ada terminat pula.

Jadi terbeli.


Labuh.
Buleh pakai g ofis.


Skrg aku nak carik cardigan panjang.
Nak carik cardigan. Nak carik cardigan.
Tapi... aku amat cerewet dgn cardigan.

Bukan seme aku sker.
Retu ada kat Zalora. Tup2 kejap je abis. Haish!

Lps tu tak jumpa dah memana yg berkenan.

11 comments:

SyaNa said...

aku nktry beli peplum tu
tp takut salah pilih kang nmpk mcm peknen plak
ngegeee

::EIDA:: said...

Saja dikaburkan!!1 hahahhaa... Jelesnye kekda dah berpeplum.... ;p

Nad @ MamaZN said...

Cantek
Akak slim sesuai la..nmpk berisi sket..
Saya pakai mesti nmpk gumuk! Huhu

Nory Zoulkefle said...

nory baru order smalam...tak sabar nk pakai..hhehehe...hebat betul penangan peplum ni. meroyan dibuatnya..hehe

Miza Yusof said...

cantik :)

ch@ said...

oooh ni ke peplum. hahaa, nak beli takde wet. tak kija sudah. pakai je la apa yg ada.

Zana Adieyza said...

kekda, beli kat mana?? mesti cun habis ni! tu yg kena blurkan.. hehehe

iera 11 said...

beli kt mane kak?
online ke?nmpk lawa je..;p

Masya said...

barulah dok jeling² mane yg berkenan maklumlah skrg trend warne blockkan... kekda.. dah beli yer...

Syafiqa Aiza said...

interested dgn peplum atau ape sahaja fesyen terkini, boleh la berkunjung ke page terbaru saya http://www.facebook.com/pages/Jazzberry-Vogue/317074831730652?ref=hl

Heiladies Co. said...

SALAM..

JOM DAPATKAN PEPLUM TOP, HALFMOON SHAWL DAN SKIRT PADA HARGA PROMOSI SEMPENA PEMBUKAAN BLOG HEILADIES CO.

JEMPUT SINGGAH AND HAPPY SHOPPING..