Thursday, December 6, 2012

Cash Out Earning

Tgk Zana buat entry pasal BE dia.
Hihi. Aku mmg tak selalu la bukak Nuffnang tu. Malas. Bukan byk pun earning kan.
So, retu ada tgk.
Sbb igt nak cash out.
Tgk2 tgh ada BE.
Biar dulu lah. Dah habis sok baru nak cash out.
Ingat kut sempat la bawak g shopping kat Langkawi sok.
Tapi, katakan kalo ujung bulan 12 baru cash out, ujung bln 2 baru dpt kot. Lambat.

Alahai. Cam byk je bunyinya nak bawak smpai ke Langkawi.
Kuikuikui.

Oke, kali ni aku telus lah yer.
Takde de nak tutup2.


Takde byk mana pun.
Tu pun hasil lebih setahun kot. Last year bulan 11 aku cash out.
Setahun baru dpt byk tu. Muahahahah. Napak nau tak byk iklan masuk. Muahahaha.(tp aku salu dpt iklan kaler merah putih - cam colgate/hotlink - mungkin sbb layout blog ni tema camtu. Hihi)
Tapi tak kesah pun. Bukan tu tujuan utama aku berblog 

Ada pun takpe..takde pun takpe.
Ada tu - rezeki - Alhamdulilah. Takde tu - belum lagi lah. Allah bagi rezeki tang lain. Insyaallah.

Ye lah. Bukan ramai pun orang masuk sbb aku pun tak rajin nak BW bagai. Dan takde nak promote kat memana network. FB ke apa ke. Segan woh. Bukan ada apa pun kat blog aku ni. Merepek merapu je lebih.
Nak BW plak pun limited sgt skang ni. Tambah2 lagi time bz nih.

Tapi still, saya ucapkan terima kasih banyak2 pada kawan2 yg setia berkunjung ke sini. Ada la 2,3 orang yg saya mmg dah aim utk bagi sesuatu sbg penghargaan.

Tp bz nau skang ni. Tggu yer, dah study week ke nati boleh la bagi.
Atau pun bila dah dpt cek ni kan.
Sedikit penghargaan utk mereka2 yg tak pernah jemu turunkan komen (walaupun lately ni aku lambat nak reply seme komen) 
Dan tak lupa kepada semua silent reader saya kat office ni. Ai know what u did last summer. Miahaha. Thanks kerana naikkan jumlah UV saya di blog ini  Kalo nak saya belanja, sila lah call extension saya. Miahahaha (^^,).

*byk tu rasa buleh beli set Corelle / Vision tak?? Hahah. Tutup bekas Corelle mungkin boleh la. Miahahahaha.

14 comments:

Zana Adieyza said...

kekda, earning tu kira bonus kita blogging la kan.. lagipun matlamat kita blogging bukan nak kumpul duit, tp nak kumpul cerita.. x gitu?

Jaa said...

wah, bestnyer.. banyak tu...

::EIDA:: said...

Banyak lewteww...... hihi

Miza Yusof said...

Tahniah kak :)
Pembakar semangat untuk terus menulis blog :)
Happy blogging :)

Nad @ MamaZN said...

Takyah corelle la kak..tk kenyang haha
Beli.coklat ek, nk.sket ,=)

Anum said...

alhamdullilah

ChentaHati said...

ai punya-- lamaaaaaaaaaaaaaa lagi lah nak capai tahap tu puanstoberi oiiii... tunggu rambut pjg cecah buku lali kot. hehehehehe

ejaMaria said...

bole dapat set periuk vision tu...
tapi nko pakai dapur induction kan... tak masuk dgn kaca-kaca ni... ;)
kalau takat nak beli kaserol lepas lagi tu satu set... ;)

myfara FLK said...

peh banyak tue...

Suwaibah YS said...

eiii beshnya dpt duit dri nuffnang..
blog sue hurmmm.... 5 tahun blum tentu lagi..hehe

Sue-Rya Qistina said...

perggghhhh..banyak gilos ni kekda. sue punya ntah bila la nak capai ratus2 camni. huhuhuhu

♥cikmOt♥ said...

Byk tu kak...sy punya bila tah leh cash out gtu

Chekgu Azrine said...

Saya pun xkencang jugak..biasa2 je..rezki gini sapa nk bg kan..hehe..syukur..

Dpt cek jgn lupa kt kami..eh..tetiba..

Masya said...

banyaknya murah rezeki...
harap adelah aura kekdaa tu ke blog saya pulak... blhlah merasa cash out, x pernah merasa lg..