Thursday, December 20, 2012

Edisi Cash Out : Sudah Kosong

Kosong... kosong... bak lagu Najwa Latif.

Dah.
Tgk BEliau dah takde terus cash out.
Bukan byk nau pun.
Tapi cash out saja lah.
Thn lps cash out bulan 11, tahun ni bulan 12.
Setahun baru dpt byk tu. Org lain sehari je (atau satu BE) kot dpt byk tu.
Takpe la. No hal lah tu kan.
Jadi, bulan 2 la baru dpt gamaknya.
Sila bersabau. Huhu.
Kira bonus gak la tu. Bonus menulis blog. (T___T)

*perlu jot down sbb nati senang nak igt bila date cash out.
Date cash out : 20.12.2012

10 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum, bestnya ada BE. sheila takleh nak buat nuffnang sebab ada masalah sikit dgn blog mail ni. hihi

ekinashikin said...

ahaks...boleh la tu buat soping2 sikit kann...
kita lom cukup lagi nk cash out

Chekgu Azrine said...

rine yg cash out bln 10 xdapat2 lg..lmbt yek

Nana said...

saya nye sikit
malas nk cash kan lg
kumpul dulu hehe

nida-razak said...

okla tu..i nya asyik sket je..malas dh..huhu

Lynn Hamzah said...

wah...dah cash out...

::EIDA:: said...

ida nye tak dapat lgi dari bulan 11 cash out... huhuhu

PUANSTOBERI said...

SS :
Takpe.. nati ada la rezeki lain. hihi


EKIN :
Buleh la..sket2..

PUANSTOBERI said...

RINE :
Lmbt..biasa 2 bln camtu lah.

NANA :
Akak kumpul sethn ni.. sket je dpt. huhu

PUANSTOBERI said...

NIDA RAZAK :
I pun stahun ni Nida.. huhu

LYNN :
Cash je lah. hiksss


EIDA :
Dah dpt kannn... hihiwww