Thursday, December 6, 2012

Keep Calm

Serius...
rasa minggu ini terlalu panjang.
Mana taknya.. mana aku ada cuti. Weekend tu ari pun kat Marriot then berulang ke UM.
Lambat sungguh nak tggu weekend.
Tu pun minggu ni ada course HR jugak di Perak.
But yg tu bg adik2 aku je lah pegi. Tak larat dah.
Course aku utk thn ni dkt nak 20 hari dah.
Lps tu, next week pun mujo jugak.
Kalo tak, kena bertugas utk protokol kat Plaza Angsana Johor.
Ada promosi kraf kat sana.
Awal2 dah gitau yg aku ada assignment utk disiapkan.
(padahal.. itu date anniversary n befday ai lah. Hihi).

Jadi kesimpulannnya... cepat la weekend...

5 comments:

Anum said...

wow bestnya

::EIDA:: said...

Esok jumaat.. lusa sabtu.. pastu ahad.. pastu ?? ISNIN! Tak sukaaaaaaa

Nad @ MamaZN said...

Tggl esok je ;)
Tak sbr jugak!

Zana Adieyza said...

zana pun rasa minggu ni sangat2 panjang.. maybe sebab ada audit.. x sukaaaaaaa!!

Masya said...

minggu depan cuti yeahhhhhhh .. tak sabar nak siapkan semua kerja...

owhh bestday kekda ahad ni eh..(@@)